Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Αχαρναϊκός, 1 - 2

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Αχαρναϊκός, 1 - 2

Πηγή 22/05/2017 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Αχαρναϊκός, 1 - 2
Συνολικά παρουσιάστηκαν 13 παίκτες από την πλευρά της Σπάρτης - επέστρεψε ο Ροβίθης
Οδός Εμπόρων

Ο γυμναστής της Σπάρτης, Αργύρης Τρακάκης ζήτησε από όλους να μείνουν ενωμένοι και να τελειώσουν τη σεζόν με αξιοπρέπεια. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γυμναστής της Σπάρτης, Αργύρης Τρακάκης μετά την εντός έδρας ήττα (2-1) από τον Αχαρναϊκό: «Τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά για εμάς στο δεύτερο ημίχρονο. Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους, συγχαρητήρια και μόνο για γεγονός ότι κατεβαίνουν 13 άτομα και παίζουν για την πόλη τους, τη φανέλα τους και την ομάδα τους. 

Θέλω να πω συγχαρητήρια. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αυτό το οικοδόμημα μέχρι να τελειώσει τουλάχιστον η σεζόν. Να τελειώσει η σεζόν, αυτό είναι το πιο σημαντικό, όπως και να έχουν τα πράγματα. Να τελειώσει με αξιοπρέπεια, ήθος και ομοιογένεια. Να χτίσουμε όλοι μαζί κάτι καινούργιο, κάτι άλλο για να συνεχιστεί αυτή η ανοδική πορεία που έχει η Σπάρτη τα τελευταία χρόνια και να καταφέρουμε όλοι μαζί από τον τελευταίο μέχρι τον πρώτο, ενωμένοι, να έχουμε την ομάδα ψηλά και εκεί που της αξίζει. Οι εξελίξεις όλον αυτόν τον καιρό συνεχίζονται ραγδαία». 

Ο Βαγγέλης Χάδιαρης δήλωσε: 

«Σήμερα, μπήκαμε πιο δυνατά στο ματς, είχαμε τον αέρα υπέρ μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με τον Καρτσαμπά. Όμως είχαμε κόντρα τον αέρα και είχαμε και την κούραση, με δεδομένο ότι τις τελευταίες ημέρες τις προπονήσεις δεν τις κάναμε όπως θέλαμε, ήμασταν λίγα άτομα. Ο καθένας προσπαθούσε για τον εαυτό του. 

Στο τέλος δεχθήκαμε το γκολ. Σίγουρα, όταν φεύγει ένας προπονητής που έχει φθάσει την ομάδα ψηλά, είναι τεράστια έλλειψη, ίσως και μεγαλύτερη. Το έργο οφειλόταν και σε αυτόν σε μεγάλο βαθμό. Ήταν ένας άνθρωπος, που κρατούσε την ομάδα να μην ξεφύγει από τα όριά της».


Οδός Εμπόρων