Vekrakos
Spartorama | Συνάντηση εργασίας για την Ελαφόνησο με πρωτοβουλία Δαβάκη

Συνάντηση εργασίας για την Ελαφόνησο με πρωτοβουλία Δαβάκη

Spartorama 24/07/2020 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Οικονομία Πολιτική
Συνάντηση εργασίας για την Ελαφόνησο με πρωτοβουλία Δαβάκη
Τέθηκε ένα σύνολο θεμάτων που απασχολούν τους κατοίκους της Ελαφονήσου, όπως ο επανακαθορισμός και οι μισθώσεις αιγιαλού και παραλίας, ο βιολογικός καθαρισμός του νησιού, ο αγωγός του νερού, και η νομιμοποίηση των λιμένων
Οδός Εμπόρων

Συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό Οικονομικών, κ. Απ. Βεσυρόπουλο, είχαν σήμερα το πρωί η Δήμαρχος Ελαφονήσου, κ. Έφη Λιάρου, και ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης. Στη συνάντηση παρεβρέθησαν και η Γενική Γραμματέας του υπουργείου, αρμόδια για τη δημόσια περιουσία, κ. Αθήνα Καλύβα, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες. 

Στη συνάντηση τέθηκε ένα σύνολο θεμάτων που απασχολούν τους κατοίκους της Ελαφονήσου, όπως ο επανακαθορισμός και οι μισθώσεις αιγιαλού και παραλίας, ο βιολογικός καθαρισμός του νησιού, ο αγωγός του νερού, και η νομιμοποίηση των λιμένων. 

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Δαβάκης δήλωσε: 

«Σήμερα το πρωί, είχαμε μία γόνιμη συνεργασία, η Δήμαρχος Ελαφονήσου και εγώ, με τον υφυπουργό Οικονομικών, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο. 

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η δρομολόγηση λύσεων για τα χρόνια προβλήματα που απασχολούν την Ελαφόνησο και τους κατοίκους της. 

Διαπιστώσαμε, εκ μέρους του υφυπουργού και της Γενικής Γραμματέως του υπουργείου, κ. Καλύβα, την ειλικρινή διάθεση για την επίλυσή τους. 

Στο άμεσο προσεχές διάστημα, ο υφυπουργός δεσμεύθηκε ότι σε υπηρεσιακό επίπεδο θα προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.»


Οδός Εμπόρων