Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/47708/

Spartorama - Print | Σημαντικές συναντήσεις του βουλευτή Λακωνίας κ. Νεοκλή Κρητικού

Σημαντικές συναντήσεις του βουλευτή Λακωνίας κ. Νεοκλή Κρητικού

Σημαντικές συναντήσεις του βουλευτή Λακωνίας κ. Νεοκλή Κρητικού
Στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, ο κ.Κρητικός παρέδωσε τη μελέτη για την αναγνώριση του Αγίου Δημητρίου Ζάρακος ως «Μαρτυρικού Χωριού»
Οδός Εμπόρων

Δελτίο τύπου για τις συναντήσεις του βουλευτή Λακωνίας κ. Νεοκλή Κρητικού με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ.Κωνσταντίνο Τασούλα, τον Υπουργό Υγείας κ.Βασίλη Κικίλια και την βουλευτή Επικρατείας και πρώην Υπουργό κα Μαριέττα Γιαννάκου.

  • Στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, ο κ.Κρητικός παρέδωσε τη μελέτη για την αναγνώριση του Αγίου Δημητρίου Ζάρακος ως "Μαρτυρικού Χωριού". Ο κ.τασούλας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και είναι λάτρης της Ιστορίας, όπως δήλωσε, και θα μελετήσει το φάκελο τεκμηρίων άμεσα.
  • Την αγαπητή σε όλους τους Λάκωνες και Λάκαινες, κα Μαριέττα Γιαννάκου, ο κ.Κρητικός ενημέρωσε για τις ενέργειές του σχετικά με την ίδρυση ΤΕΦΑΑ στην Σπάρτη. Η κα Γιαννάκου δήλωσε ότι θα μετέχει με όλες τις δυνάμεις, ενεργά, στη διαδικασία!
  • Στον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, ο κ.Κρητικός μετέφερε το αίτημα του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού για άμεσο διορισμό νέου Διοικητή στη Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης, κάτι το οποίο ο Υπουργός υποσχέθηκε. Επίσης συζήτησαν και επεξεργάζονται από κοινού τον τρόπο για την προμήθεια μηχανήματος ανίχνευσης του Covid-19, αλλά και των αντιδραστηριών, για το Νοσοκομείο Σπάρτης, προμήθεια η οποία θα προσφερθεί στο Υπουργείο ως δωρεά. Η διαδικασία είναι σύνθετη και απαιτεί μια σειρά ενεργειών. Ο δωρητής υπάρχει και περιμένει τη διευθέτηση των πρακτικών, διοικητικών θεμάτων.