Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/47603/

Spartorama - Print | Αγώνες ορεινής ποδηλασίας στις Καρυές Λακωνίας

Αγώνες ορεινής ποδηλασίας στις Καρυές Λακωνίας

Αγώνες ορεινής ποδηλασίας στις Καρυές Λακωνίας
Από τις 16 ως τις 19 Ιουλίου, 2020
Οδός Εμπόρων

Η αγωνιστική, ορεινή ποδηλασία ήρθε πριν αρκετά χρόνια στις Καρυές και πλέον το άθλημα λατρεύει τις διαδρομές της. H «Alter Bike Tours», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρυών, διοργανώνουν τρεις αγώνες «UCI MTB» με την ονομασία «Sparta MTB Races», που θα διεξαχθούν από τις 16 ως τις 19 Ιουλίου 2020. 

Οι αγώνες θα προσφέρουν στους αναβάτες του Elite μια μοναδική ευκαιρία να κερδίσουν UCI πόντους, αλλά και να δοκιμάσουν τον εαυτό τους λίγο μετά την επανεκκίνηση του ημερολογίου «UCI MTB» και πριν από τα εθνικά πρωταθλήματα και τα Παγκόσμια κύπελλα. 

Οι μικτές κατηγορίες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν για τους αγώνες της επερχόμενης σεζόν και τους ερασιτέχνες ποδηλάτες να αμφισβητούν τον εαυτό τους, όλα στις ίδιες αγωνιστικές πίστες. 

Με τις συγκεκριμένες κατηγορίες Elite Ανδρών, Elite Γυναικών, Junior Ανδρών και Junior Γυναικών να αγωνίζονται στις αντίστοιχες ημέρες ως ακολούθως, ενώ οι αγωνιζόμενοι θα λάβουν πόντους και χρηματικά έπαθλα σύμφωνα με το UCI Class Two (Europe 2). 

Οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν μέσω των εξής τρόπων:

  • Online: https://www.alterbiketours.gr/registration-page/ (κλείνει στις 12 Ιουλίου 2020) 
  • E-mail: info@alterbiketours.gr, nantiafaka@yahoo.com 

Η εγγραφή των αναβατών (με διανομή πινακίδων αριθμού αγώνα και χρονισμών) μπορεί να γίνει μόνο στο γραφείο εγγραφής που θα βρίσκεται στο Κοινοτικό Κτίριο Καρυών στις 15 Ιουλίου 2020, από τις 5:30΄ μμ έως τις 7:30΄μ.μ. 

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.alterbiketours.gr