Vekrakos
Spartorama | Θερμές ευχαριστίες του Σεβ. Μητροπολίτη μας προς τον κ. Κακούρο για τη δωρεά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

Θερμές ευχαριστίες του Σεβ. Μητροπολίτη μας προς τον κ. Κακούρο για τη δωρεά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

Spartorama 10/06/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Εκκλησία Κοινωνία
Θερμές ευχαριστίες του Σεβ. Μητροπολίτη μας προς τον κ. Κακούρο για τη δωρεά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στο «Βοήθεια στο Σπίτι»
«Η προσφορά αυτή δείχνει τα ευγενικά και φιλάνθρωπα αισθήματά σας και το πλούσιο ψυχικό σας κόσμο και σας κατατάσσει στους ευεργέτες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας»
Οδός Εμπόρων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος με επιστολή του προς τον επιχειρηματία εμπορίας αυτοκινήτων κ. Κυριάκο Κακούρο εκφράζει ευγνώμονες ευχαριστίες, για τη δωρεά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα «Βοήθεια στο Σπίτι» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, κατάλληλου για την εξυπηρέτηση των αναγκών των εμπερίστατων συνανθρώπων μας.

Ακολουθεί το κείμενο της ευχαριστήριας επιστολής: 

Αγαπητέ μου κ. Κακούρο, 

Αισθάνομαι πιεστικόν το χρέος να σας εκφράσω τις ευγνώμονες ευχαριστίες μου, για την πολύ ευγενική, φιλάνθρωπη και πολύτιμη προσφορά σας προς το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα κατ” οίκον φροντίδος Ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, με την δωρεά ενός αυτοκινήτου τύπου HUNDAI TUSCON, καταλλήλου δια την εξυπηρέτησιν των αναγκών των εμπερίστατων συνανθρώπων μας. 

Η προσφορά αυτή δείχνει τα ευγενικά και φιλάνθρωπα αισθήματά σας και το πλούσιο ψυχικό σας κόσμο και σας κατατάσσει στους ευεργέτες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Η εφευρετική αγάπη σας βρίσκει κάθε φορά κι έναν καινούργιο τρόπο για να συνδράμετε το φιλανθρωπικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας. 

Αφού και πάλι σας ευχαριστήσω, θερμώς παρακαλώ τον Πανάγαθο Θεό να σας χαρίζει προσωπική και οικογενειακή υγεία και να σας ανταποδίδει πολλαπλασίως εκείνα που προσφέρετε. 

Με τιμή, ευχές και ευγνώμονες ευχαριστίες

 

+ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Οδός Εμπόρων