Vekrakos
Spartorama | Στ. Αραχωβίτης: «Στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας»

Στ. Αραχωβίτης: «Στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας»

Spartorama 10/06/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Υγεία
Στ. Αραχωβίτης: «Στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας»
Περιοδεία στα καταστήματα της Σπάρτης και τις κινητές μονάδες του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Οδός Εμπόρων

Με φίλους και συντρόφους περιόδευσε στα καταστήματα της Σπάρτης, την Τρίτη, 9 Ιουνίου,  ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Αραχωβίτης, όπου είχε την ευκαιρία να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους καταστηματάρχες και με τους εργαζομένους στην αγορά της πόλης.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής άκουσαν με προσοχή όσα είπαν οι εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου της πόλης για τη μέχρι στιγμής κίνηση και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν μετά το lockdown. Παρουσίασαν και συζήτησαν μαζί τους το εμπροσθοβαρές οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και μοίρασαν σχετικό πληροφοριακό υλικό. 

Την ίδια ημέρα ο κ. Αραχωβίτης επισκέφθηκε στην πλατεία της Σπάρτης, τις δύο κινητές μονάδες του προγράμματος προληπτικής ιατρικής για παιδιά, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με Το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας. Εκεί συναντήθηκε με την αντιδήμαρχο του Δήμου Σπάρτης κ. Ζαχαράκη, καθώς και την υπεύθυνη του προγράμματος, κοινωνική λειτουργό,  κ. Πράσινου. Τον ενημέρωσαν για τους στόχους της δράσης, το σχεδιασμό και τα προσδόκιμα οφέλη για την κοινωνία της Σπάρτης. Ο βουλευτής έδωσε «συγχαρητήρια» για την πρωτοβουλία και ευχήθηκε η δράση να λάβει θερμή ανταπόκριση από την τοπική κοινωνία.



























  



Οδός Εμπόρων