Vekrakos
Spartorama | Όλοι οι απόφοιτοι της τάξης του ΄79, θρηνούν τον χαμό του Θανάση Κοτσίρη

Όλοι οι απόφοιτοι της τάξης του ΄79, θρηνούν τον χαμό του Θανάση Κοτσίρη

Ν.Μ. 03/06/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία
Όλοι οι απόφοιτοι της τάξης του ΄79, θρηνούν τον χαμό του Θανάση Κοτσίρη
Η κηδεία του έγινε εχθές, Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, από το 3ο Νεκροταφείο Αθηνών
Οδός Εμπόρων

Λίγοι από τους συμμαθητές του ήξεραν το πρόβλημα υγείας που βασάνιζε τον Θανάση τους τελευταίους μήνες. Η είδηση του πρόωρου χαμού του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και στεναχώρησε όλους μας.


Για όσους δεν γνωρίζουν ο Αθανάσιος Κοτσίρης, ήταν το μοναδικό τέκνο του οδοντίατρου Σπάρτης Σαράντου Κοτσίρη και της Δήμητρας Γκορτσολόγου, Τελείωσε το Λύκειο Αρρένων Σπάρτης και εισήχθη στην τότε Πάντειο Σχολή Αθηνών.
 
Έφτασε να κατέχει τον τίτλο του Εμπειρογνώμονα, Πρεσβευτή - Σύμβουλου Α΄ Τάξης του Υπουργείου Εξωτερικών και ήταν Επισκέπτης Καθηγητής στο ΕLGS και Εισηγήτης σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ, Παραγωγικές Σχολές Ενόπλων Δυνάμεων κλπ). Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός γιου.

Ο Θανάσης δεν άντεξε στην ανίερη επίθεση της επάρατης νόσου και με την αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια που τον διέκρινε, μας άφησε, ήσυχα, για άλλους ουρανούς. Η κηδεία του έγινε εχθές, Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, από το 3ο Νεκροταφείο Αθηνών.

Μόλις δυο μήνες πριν είχαμε αναβάλει -λόγω της πανδημίας- το κάθε τέσσερα χρόνια Reunion των αποφοίτων  της τάξης του ΄79, όπου περιμέναμε να σε δούμε και να γελάσουμε με τις παλιές μαθητικές μας ιστορίες.

Καλό ταξίδι Θανάση. Σύσσωμη η τάξη στέκεται νοερά και σε ξεπροβοδίζει.

Το spartorama.gr συλλυπείται θερμά τους οικείους του.



  



Οδός Εμπόρων