Vekrakos
Spartorama | Αραχωβίτης: «Το Λακωνικό ποδόσφαιρο παίζει μπάλα με πέντε ομάδες στις εθνικές κατηγορίες»

Αραχωβίτης: «Το Λακωνικό ποδόσφαιρο παίζει μπάλα με πέντε ομάδες στις εθνικές κατηγορίες»

Spartorama 03/06/2020 Εκτύπωση Αθλητισμός Κοινωνία Λακωνία
Αραχωβίτης: «Το Λακωνικό ποδόσφαιρο παίζει μπάλα με πέντε ομάδες στις εθνικές κατηγορίες»
«Εύχομαι από καρδιάς, οι λακωνικές ομάδες να συνεχίσουν να κερδίζουν και να κάνουν περήφανο τον κόσμο τους»
Οδός Εμπόρων

Συγχαρητήριες επιστολές απέστειλε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχωβίτης σε όλες τις ομάδες του νομού μας που διακρίθηκαν, ανέβηκαν ή παρέμειναν κατηγορία και και τιμούν το Λακωνικό Ποδόσφαιρο.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη και τους φιλάθλους για την άνοδο του συλλόγου στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Θερμά συγχαρητήρια και στη γυναικεία ομάδα ‘Καρυάτιδες’ που μετά από την επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο κατέχοντας την πρώτη θέση του ομίλου στην Β’ Εθνική κέρδισαν πανάξια την άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στις τρεις ομάδες της Λακωνίας, Σπάρτη, Πανγυθεατικό που θα αγωνίζονται και φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καθώς και στον Άρη Σκάλας που ανεβαίνει φέτος ως πρωταθλητής της Α’ τοπικής κατηγορίας στη Γ’ Εθνική.

Εύχομαι από καρδιάς, οι λακωνικές ομάδες να συνεχίσουν να κερδίζουν και να κάνουν περήφανο τον κόσμο τους. Καλό κουράγιο και πολύ δύναμη, οι ομάδες θα αντεπεξέλθουν και θα κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους και την νέα αγωνιστική σεζόν.

Μέσα από τις προπονήσεις και τη δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα με πολλά γκολ.

Είναι ανάγκη να στηρίξουμε όλοι τις ομάδες μας - άξιους εκπροσώπους του Νομού μας στις εθνικές κατηγορίες που καλούνται να αγωνιστούν.


Οδός Εμπόρων