Vekrakos
Spartorama | Η Εξόδιος Ακολουθία του κατά σάρκα αδελφού του σεβαστού Ποιμενάρχη μας κ. Ευσταθίου

Η Εξόδιος Ακολουθία του κατά σάρκα αδελφού του σεβαστού Ποιμενάρχη μας κ. Ευσταθίου

Spartorama 28/05/2020 Εκτύπωση Εκκλησία Κοινωνία
Η Εξόδιος Ακολουθία του κατά σάρκα αδελφού του σεβαστού Ποιμενάρχη μας κ. Ευσταθίου
Ο εκλιπών ήταν και πατέρας του προϊστάμενου του Ι.Ν. Οσίου Νίκωνος Σπάρτης, Πρωτ. Αθανασίου Σπηλιώτη
Οδός Εμπόρων

Σε κλίμα συγκίνησης τελέσθηκε σήμερα, το απόγευμα της Τετάρτης 27/5/2020, στην Βαλύρα Μεσσηνίας, η Εξόδιος Ακολουθία του κατά σάρκα αδελφού του Σεβ. Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, Θεοδώρου Σπηλιώτη. 

Η Ακολουθία τελέσθηκε στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου, συμπροσευχομένων των Σεβ. Μητροπολιτών Τριφυλίας κ. ΧρυσοστόμουΜεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίου, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, Μάνης κ. Χρυσοστόμου και του Θεοφιλ. Επισκόπου Τολιάρας κ. Προδρόμου

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας μετέφερε στον Μητροπολίτη Σπάρτης και τους οικείους, τη συμπάθεια και τα συλλυπητήρια του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου

Με την σειρά του ο Μητροπολίτης Σπάρτης ευχαρίστησε τους παρισταμένους Αρχιερείς, τους κληρικούς, αλλά και όσους συμμετείχαν στο πένθος της οικογένειάς του. 

Παρέστησαν ο Βουλευτής Μεσσηνίας Ιωάννης Λαμπρόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος και Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γεώργιος Αθανασόπουλος και εκπρόσωποι άλλων τοπικών φορέων.


arxon.gr





   



Οδός Εμπόρων