Vekrakos
Spartorama | Παραιτήθηκε και ο Πέτρος Στοΐλας από το τεχνικό team της ΑΕ Σπάρτης ΠΑΕ

Παραιτήθηκε και ο Πέτρος Στοΐλας από το τεχνικό team της ΑΕ Σπάρτης ΠΑΕ

Πηγή 14/05/2017 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Παραιτήθηκε και ο Πέτρος Στοΐλας από το τεχνικό team της ΑΕ Σπάρτης ΠΑΕ
«... θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον φίλαθλο κόσμο της Σπάρτης... που με αγκάλιασε από τη πρώτη μέρα... και με έκανε να νιώσω έστω και για λίγο ...Σπαρτιάτης»
Οδός Εμπόρων

Η παραίτηση του προπονητή, Σωτήρη Αντωνίου ήταν αναμενόμενο ότι θα δημιουργούσε ντόμινο εξελίξεων στη Σπάρτη με την αποχώρηση και των υπόλοιπων συνεργατών του. Ο Πέτρος Στοΐλας δεν παραιτήθηκε την Παρασκευή (12/05), γιατί του ζητήθηκε από τους ποδοσφαιριστές να καθοδηγήσει τους «κυανέρυθρους» με τον Πανσερραϊκό και ακολούθως να αποχωρήσει. 

Από τη στιγμή, λοιπόν, που το ταξίδι δεν έγινε, ήρθε η παραίτησή Στοΐλα από το τεχνικό τιμ. Ο ίδιος, άλλωστε, θεώρησε σωστό και αξιοπρεπές να ακολουθήσει τον Αντωνίου και ανέφερε στη δήλωσή του: 

«Όπως στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο,όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος... 

Μετά από δέκα μήνες γεμάτο από υπέροχες ποδοσφαιρικές στιγμές και πάνω απ’όλα μετά απο μια άκρως εώς τώρα επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της Football League, δηλώνω την παραίτησή μου από την ομάδα της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ στην οποία είχα την τύχη και την τιμή να είμαι άμεσος συνεργάτης του προπονητή κ. Αντωνίου Σωτήρη. 

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’όλα τον άνθρωπο που με επέλεξε και με εμπιστεύτηκε απόλυτα από την πρώτη στιγμή,τον κ.Αντωνίου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στον γενικό αρχηγό της ομάδας κ.Σταυρόπουλο Θύμιο όσο και στον κ.Μαλεμπιτζή Αντώνη, αλλά και στους κ.κ Γιαννακόπουλο Άρη και Δημήτρη Μπάρδη μέλη της διοίκησης. Τους συναδέλφους μου στο τεχνικό επιτελείο Χαράλαμπο Παναγούλη και Κώστα Καρατασάκη γυμναστή και προπονητή τερματοφυλάκων αντίστοιχα. Τον γιατρό κ. Τζωρτζάκη Μάριο, τους φυσικοθεραπευτές Χάρη Βελδέκη και Θοδωρή Κατσίχτη, τον φροντιστή κ. Νίκο Κουράκο και φυσικά όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας με τους οποίους είχαμε μια άψογη συνεργασία και με βοήθησαν να βελτιωθώ τόσο ως προπονητής αλλά κυρίως ως άνθρωπος. 

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον φίλαθλο κόσμο της Σπάρτης και όλης της Λακωνίας που με αγκάλιασε από τη πρώτη μέρα που ήρθα έως και την τελευταία, και με έκανε να νιώσω έστω και για λίγο ..Σπαρτιάτης. 

Σας ευχαριστώ όλους μαζί, και τον καθένα ξεχωριστά.. 

Με εκτίμηση,
Πέτρος Στοΐλας»


Οδός Εμπόρων