Vekrakos
Spartorama | AE Σπάρτη - ΑΟ Χανιά, 3 - 1

AE Σπάρτη - ΑΟ Χανιά, 3 - 1

Πηγή 12/04/2017 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
AE Σπάρτη - ΑΟ Χανιά, 3 - 1
Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕ Σπάρτη που διέλυσε τον ΑΟ Χανιά με 3-1 έχοντας τον Φράγκο σε τρελά κέφια
Οδός Εμπόρων

Η «Βασίλισσα» επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον ΑΟ Τρίκαλα με τον Φράγκο να πετυχαίνει δυο τέρματα στο 75΄ και στο 87΄ και να βάζει φαρδιά πλατιά την σφραγίδα του στην άνετη νίκη επί των Κρητικών με 3-1. 

Η ΑΕ Σπάρτη έχασε κάποιες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα, σε εκτέλεση φάουλ του Μπουντόπουλου (15΄) και σε σουτ του Λώττα (20΄) αλλά χαμογέλασε τελικά στο 33΄. Ο Αναστασάκος έβγαλε την ασίστ και ο Μπουντόπουλος με σουτ βρήκε δίχτυα. 

Στο 51΄ο ΑΟ Χανιά έφερε το ματς στα ίσα. Μετά από σέντρα του Τσοκάνη ο Βανκεβάι δεν δυσκολεύτηκε από κοντινή απόσταση να κάνει το 1-1. Στο 75΄ και για ένα τέταρτο ο Μιχάλης Φράγκος έδωσε ρεσιτάλ! Στο 75΄ έδωσε ξανά το προβάδισμα για την ΑΕ Σπάρτη με πλασέ ενώ στο 87΄ σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Σπάρτη βρίσκεται στη έκτη θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς σε 26 αγώνες.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης (53΄ Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Αναστασόπουλος, Ροβίθης (67΄ Καρτσαμπάς), Λώττας, Μπουντόπουλος, Αναστασάκος.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Γεωργίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Τσουκάνης, Δρίζης (Γεωργακόπουλος), Φουρλάνος, Ντούμος (69΄ Μηλιώτης), Αποστολόπουλος, Σταματής, Ρούνεϊ.


Οδός Εμπόρων