Vekrakos
Spartorama | Θερμές ευχαριστίες του Σεβ. Ποιμενάρχη μας προς τον κ. Κυριάκο Κακούρο

Θερμές ευχαριστίες του Σεβ. Ποιμενάρχη μας προς τον κ. Κυριάκο Κακούρο

Spartorama 06/04/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Εκκλησία Κοινωνία
Θερμές ευχαριστίες του Σεβ. Ποιμενάρχη μας προς τον κ. Κυριάκο Κακούρο
Για την διάθεση, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενός υπερσύγχρονου αυτοκινήτου προς εξυπηρέτησιν των αναγκών των εμπερίστατων συνανθρώπων μας
Οδός Εμπόρων

Σε μία σημαντική προσφορά προς την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, αλλά και σε Δήμους της νότιας Πελοποννήσου  προχώρησε ο κ. Κυριάκος Κακούρος, επικεφαλής του ομώνυμου Ομίλου Εμπορίας Αυτοκινήτων, παρέχοντας, εντελώς δωρεάν, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αυτοκίνητα των εταιρειών που αντιπροσωπεύει. Στόχος του είναι, την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται από την πανδημία, να δώσει δύναμη και πνοή στους μαχητές εθελοντές και λειτουργούς των κοινωνικών φορέων. 

Το «Εκκλησιαστικό Ίδρυμα κατ’ οίκον φροντίδας ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ / Βοήθεια στο Σπίτι» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, εκπροσώπησε κατά την παράδοση του αυτοκινήτου ο π. Γεώργιος Σκοπαράντζος. 

Με επιστολή του προς τον επιχειρηματία κ. Κυριάκο Κακούρο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος εκφράζει τις ευγνώμονες ευχαριστίες του, για την ευγενική και φιλάνθρωπη προσφορά της εταιρείας του προς το ‘’Εκκλησιαστικό Ίδρυμα κατ’ οίκον φροντίδας Ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ’’ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής: 


«Αγαπητέ μου κ. Κακούρο, 

Με την επιστολή μου αυτή σας εκφράζω τις ευγνώμονες ευχαριστίες μου, για την πολύ ευγενική και φιλάνθρωπη προσφορά σας προς το «Εκκλησιαστικό ίδρυμα κατ’ οίκον φροντίδος Ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, με την διάθεση, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενός υπερσύγχρονου αυτοκινήτου προς εξυπηρέτησιν των αναγκών των εμπερίστατων συνανθρώπων μας. 

Η προσφορά σας αυτή δείχνει τα ευγενικά και φιλάνθρωπα αισθήματά σας και τον πλούσιο ψυχικό σας κόσμο και αποκτά αυτήν την περίοδο που διανύουμε ιδιαίτερη αξία και σημασία, αφ’ ενός μεν, διότι οι ανάγκες του εν λόγω Ιδρύματος είναι αυξημένες, λόγω των μέτρων αποφυγής του κινδύνου μεταδόσεως του νέου κορωνοϊού, αφ’ ετέρου δε, διότι το αυτοκίνητο που εξυπηρετεί τις ανάγκες του Ιδρύματος είναι πεπαλαιωμένο και συχνά προξενεί προβλήματα στην απρόσκοπτη λειτουργία του. 

Η εφευρετική αγάπη σας βρίσκει κάθε φορά κι έναν καινούργιο τρόπο για να συνδράμετε το φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας. 

Αφού και πάλι σας ευχαριστήσω, θερμώς παρακαλώ τον Πανάγαθο Θεό να σας χαρίζει προσωπική και οικογενειακή υγεία και να σας ανταποδίδει πολλαπλασίως εκείνα που προσφέρετε. 

Με τιμή, ευχές και ευγνώμονες ευχαριστίες

 

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ»


immspartis.gr



  



Οδός Εμπόρων