Vekrakos
Spartorama | Πλειοδοτικός διαγωνισμός για την ανάθεση της μίσθωσης και εκμετάλλευσης του Κυλικείου του ΤΕΙ στη Σπάρτη

Πλειοδοτικός διαγωνισμός για την ανάθεση της μίσθωσης και εκμετάλλευσης του Κυλικείου του ΤΕΙ στη Σπάρτη

Spartorama 15/03/2017 Εκτύπωση Παιδεία
Πλειοδοτικός διαγωνισμός για την ανάθεση της μίσθωσης και εκμετάλλευσης του Κυλικείου του ΤΕΙ στη Σπάρτη
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 4η Απριλίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00
Οδός Εμπόρων

Αντικείμενο της διακήρυξης είναι η μίσθωση του κυλικείου που βρίσκεται στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πελοποννήσου, με έδρα τη Σπάρτη, θέση Κλαδά, κτίριο Βαλιώτη. Ο χώρος που στεγάζεται το κυλικείο είναι περίπου 100 τ. μ.

Η τιμή εκκίνησης του μηνιαίου μισθώματος ορίζεται στα τριακόσια πενήντα ευρώ (€350,00) και ως κριτήριο κατακύρωσης ορίζεται το υψηλότερο προσφερόμενο μηνιαίο μίσθωμα. 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 4η Απριλίου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 μ.μ. στο Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας και Πρωτοκόλλου του ΤΕΙ Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, γραφείο 25, τηλ. 27210 45124. 

Η διάρκεια της μίσθωσης και παραχώρησης της εκμετάλλευσης του κυλικείου του ΤΕΙ ορίζεται σε πέντε (5) έτη, από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του παρόντος διαγωνισμού. 

Δεκτοί στο διαγωνισμό είναι όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, που ασχολούνται αποδεδειγμένα με το αντικείμενο του διαγωνισμού (κυλικεία, χώροι εστίασης, καφετέριες, catering κλπ) τουλάχιστον για ένα (1) έτος πριν από την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού.

Σημειώστε ότι, πλέον, πλησίον του ΤΕΙ λειτουργεί και το νέο κτίριο του Μουσικού Γυμνασίου Σπάρτης, το οποίο, προς το παρόν, επίσης δεν διαθέτει κυλικείο.

Δείτε τη προκήρυξη εδώ


   



Οδός Εμπόρων