Vekrakos
Spartorama | Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στον Δήμο Ευρώτα

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στον Δήμο Ευρώτα

Spartorama 26/03/2020 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία
Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στον Δήμο Ευρώτα
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο άτομα
Οδός Εμπόρων

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής, στη Σκάλα Λακωνίας καθώς και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας. 

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν στις 24.3.2020 το βράδυ, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 21 και 39 ετών, αντίστοιχα. 

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες αυτών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο (2) ημεδαπούς, 24χρονο έναν (1) ανήλικο. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από την 23.3.2020 έως και την 24.3.2020, στη Σκάλα Λακωνίας και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, διέπραξαν συνολικά τέσσερις (4) κλοπές σε επιχειρήσεις-καταστήματα, καθώς και δύο (2) απόπειρες κλοπών σε οικίες, όπου αφαίρεσαν συνολικά χρηματικό ποσό των -3.350- ευρώ, φιάλες οινοπνευματώδη ποτών και τρόφιμα. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.


Οδός Εμπόρων