Vekrakos
Spartorama | Η απάντηση - ομιλία του κ. Θέμη Πατσιλίβα στον κ. Γιάννη Καρμοίρη και η αντίδραση της Μείζονος Αντιπολίτευσης

Η απάντηση - ομιλία του κ. Θέμη Πατσιλίβα στον κ. Γιάννη Καρμοίρη και η αντίδραση της Μείζονος Αντιπολίτευσης - video

Spartorama 21/02/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Πολιτική
Η απάντηση - ομιλία του κ. Θέμη Πατσιλίβα στον κ. Γιάννη Καρμοίρη και η αντίδραση της Μείζονος Αντιπολίτευσης
Ο κ. Τσίπουρας ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας
Οδός Εμπόρων

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Θέμης Πατσιλίβας σε απάντηση - ομιλία (την οποία ανέγνωσε από πολυσέλιδο κείμενο)  απάντησε στις ερωτήσεις που είχε διατυπώσει ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Καρμοίρης, στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο της 12ης Φεβρουαρίου 2020, όταν κος Πατσιλίβας απουσίαζε για προσωπικούς λόγους. 

Η πρώτη των ερωτήσεων αφορούσε στην κατάθεση χρημάτων του ΚΑΠΗ τον Δεκέμβρη του 2019 και όχι νωρίτερα, όπως θα έπρεπε. Σύμφωνα με τον κ. Πατσιλίβα, η καθυστέρηση οφειλόταν σε απαίτηση της ταμειακής υπηρεσίας του Δήμου που ζητούσε επικαιροποιημένο δικαιολογητικό εισφοράς των μελών του ΚΑΠΗ, το οποίο όμως δεν δινόταν. Τελικά το ποσό κατετέθη στο ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. 

Δεύτερον, ο κ. Καρμοίρης ζήτησε διευκρινίσεις για το επεισόδιο που διημείφθη στη συνεδρίαση της 4/2/2020 του Δ. Σ. του Νομικού προσώπου Αλληλεγγύης όπου ο κος Πατσιλίβας εκτόξευσε την απειλή προς το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Τσίπουρα ότι θα «θα σε βάλω στον τάφο». Για το συμβάν ο κ. Πατσιλίβας ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποίησε την πολιτική έκφραση «θα σε θάψω» δεδομένου ότι έχει «θάψει» πολιτικά (εννοεί ότι τους έχει κατατροπώσει) τους αντιπάλους του, πολλές φορές. 

Απο την πλευρά του κ. Πατσιλίβα πολλές ήταν οι αιχμές στο πρόσωπο του κ. Καρμοίρη και στο πρόσωπο του κ. Αργειτάκου. 

Ακολούθησε τοποθέτηση από τον κ. Αργειτάκο, ο οποίος επικαλέστηκε το γεγονός ότι η δικαιοσύνη διερευνά το θέμα της διαχείρισης του ΚΑΠΗ επί θητείας του κ. Πατσιλίβα και δεσμεύεται να μιλήσει. 

Ο κ. Καρμοίρης πήρε τον λόγο επί προσωπικού, ο δε κ. Τσίπουρας (σύμφωνα με τον οποίο, ειπώθηκε η αποστροφή «θα σε βάλω στον τάφο») ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση, αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο (από το Best Channel και τον Γ. Παυλάκο) με τις τοποθετήσεις:


Οδός Εμπόρων