Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/25181/

Spartorama - Print | Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Το έριξαν έξω οι Καρυάτιδες στο Κεφαλάρι

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Το έριξαν έξω οι Καρυάτιδες στο Κεφαλάρι

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Το έριξαν έξω οι Καρυάτιδες στο Κεφαλάρι
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Τάκης Καρράς, Γιώργος Σκαφιδάς, Γιάννης Ηλιόπουλος, Γιάννης Μαντζουράνης και Γιώργος Κουρεμπής
Οδός Εμπόρων

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος χορός των Καρυάτιδων, στο κέντρο «Κεφαλάρι», στον Αγ. Ιωάννη.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, με μέλη και φίλους της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτριες είχαν την ευκαιρία να αφήσουν στην άκρη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, να δειπνήσουν σε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα και να διασκεδάσουν υπό τους ήχους του Νίκου Σταυρόπουλου και του Τάσου Σκιαδά.

Στη συνέχεια, η πρόεδρος των Καρυάτιδων, Καλλιρόη Λαμπή, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, η οποία ήταν προσφορά του ζαχαροπλαστείου «Ο Λιχούδης», και ευχήθηκε σε όλους υγιή και επιτυχημένη χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, κος Τάκης Καρράς, ο οποίος παρέδωσε αναμνηστικό δώρο στην πρόεδρο της ομάδας, για την συνεισφορά των Καρυάτιδων στην προώθηση του λακωνικού ποδοσφαίρου. Ακόμα, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Π.Σ. «Η ΣΠΑΡΤΗ», κος Γιώργος Σκαφιδάς, ο πρόεδρος της Άμιλλας Αγ.Ιωάννη, κος Γιάννης Ηλιόπουλος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Μαντζουράνης και Γιώργος Κουρεμπής, δείχνοντας όλοι την έμπρακτη στήριξή τους στην προσπάθεια της ομάδας για διάκριση και ευχόμενοι πολλές επιτυχίες, αρχής γενομένης με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η υποστήριξή σας μας δίνει δύναμη να πετύχουμε τους στόχους μας.