Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/25124/

Spartorama - Print | Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Συνέχισαν οι Καρυάτιδες το σερί στην Πάτρα

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Συνέχισαν οι Καρυάτιδες το σερί στην Πάτρα

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Συνέχισαν οι Καρυάτιδες το σερί στην Πάτρα
Η ομάδα βρίσκεται μόνη πρώτη στην κατηγορία της Β΄ Εθνικής και συνεχίζει με περισσότερη δύναμη και πάθος για την επίτευξη των στόχων της
Οδός Εμπόρων

Στη δεύτερη αγωνιστική του Δεύτερου Γύρου του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, η ομάδας μας αναμετρήθηκε με τον Ατρόμητο Ζαρουχλέικων στο Γήπεδο των Ζαρουχλέικων, στην Πάτρα κι επικράτησε με σκορ 0-3.

Για την ομάδα μας, τα γκολ πέτυχαν η Βασιλική Κοντογόνη στο 14‘, η Πέννυ Αντωνίου στο 44’ και η Γιάννα Λαμπράκη στο 76’.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν:

Καββούρη, Αντωνίου, Νικολακάκου, Πετρούλια, Λιναρδάκη (Θεοδώρη 70΄), Μπορμπουδάκη, Μάλλιαρη, Κοντογόνη, Μπαμπαλέτου(Χριστοδουλάκη 80’), Djurkovic, Λαμπράκη

Αναπληρωματικές:

Κουτσοβασίλη, Παπαγιάννη, Παρασκευοπούλου, Καπονικολού, Μπιζή

Στην ένατη αγωνιστική της Β΄ Εθνικής, η ομάδα του Χρήστου-Σταύρου Ηλιόπουλου κυριάρχησε απ΄ το πρώτο λεπτό, επέβαλλε το ρυθμό της και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, δείχνοντας την ανωτερότητά της, σε ένα παιχνίδι με εξαιρετική ανάπτυξη και συνεργασία των πακτριών μας και πολλά δοκάρια.

Η ομάδα εξακολουθεί να ηγείται της κούρσας, βρίσκεται μόνη πρώτη στην κατηγορία της Β΄ Εθνικής και συνεχίζει με περισσότερη δύναμη και πάθος για την επίτευξη των στόχων της.

Η πρόεδρος, η διοίκηση, ο προπονητής, ο φυσιοθεραπευτής και οι παίκτριες των Καρυάτιδων ευχαριστούν την ομάδα του Ατρόμητου Ζαρουχλέικων για τη φιλοξενία και το καθαρό παιχνίδι, τους διαιτητές για την εξαιρετική παρουσία τους και τον κόσμο, που μας στήριξε.