Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/25115/

Spartorama - Print | Με επτά θέματα στην ατζέντα το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, 12 Φεβρουαρίου 2020

Με επτά θέματα στην ατζέντα το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, 12 Φεβρουαρίου 2020

Με επτά θέματα στην ατζέντα το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, 12 Φεβρουαρίου 2020
Στο Δημαρχιακό Μέγαρο -Κεντρική Πλατεία Σπάρτης- αίθουσα συνεδριάσεων, στις 7:00 μ.μ.
Οδός Εμπόρων

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η    (Αριθ. 3/2020)

Κυρίες και Κύριοι, 

Καλείστε σε τακτική δημόσια συνεδρίαση  που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα (Δημαρχιακό Μέγαρο - Κεντρική Πλατεία Σπάρτης - αίθουσα συνεδριάσεων) την 12-02-2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα  πιο κάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης: 


1ο Παροχή γνώμης επί του σχεδίου καθορισμού της τιμολογιακής πολιτικής έτους 2020 του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου (εξ αναβολής).

Εισηγητής:  κ.Χρήστος Κανακάκος 


2ο Εξέταση αιτήματος  της κ. Ιωάννας  Δημητρακάκη κατοίκου Ταϋγέτης Τ.Κ. Μυστρά, για έγκριση εργασιών σε κοινόχρηστο χώρο με δαπάνη της αιτούσας (εξ αναβολής)

Εισηγητής:  κ.Δημήτριος Καπονικολός 


3ο Περί έγκρισης σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Σπάρτης και της «Πελοπόννησος ΑΕ», Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΤΑ, για την υλοποίηση του έργου: «Οργάνωση και λειτουργία περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης (info kiosk) στο Δήμο Σπάρτης».

Εισηγήτρια:  κ.Γεωργία Ζαχαράκη 


4ο Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ», αναδόχου ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΤΚΕΕ

Εισηγητής:  κ.Δημήτριος Καπονικολός 


5ο Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ Τ.Κ. ΣΕΛΛΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ», αναδόχου Κ/Ξ Π.ΜΑΝΗΣ-Ι.ΛΙΒΑΝΟΣ

Εισηγητής:  κ.Δημήτριος Καπονικολός 


6ο Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ», αναδόχου Π.ΚΙΡΚΙΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Εισηγητής:  κ.Δημήτριος Καπονικολός 


7ο Περί κατανομής  ποσού 44.543,08 € για κάλυψη  δαπανών θέρμανσης  των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σπάρτης

Εισηγήτρια:  κ.Ελένη Δαράκη 


Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το αρθ.67 παρ.6 Ν.3852/2010 στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων λαμβάνουν τον λόγο εκτός του Δημάρχου και του αρμοδίου Αντιδημάρχου, οι επικεφαλής των παρατάξεων και οι ειδικοί αγορητές ανά θέμα, που ορίζονται από τις παρατάξεις με σχετική γραπτή δήλωσή τους στο Προεδρείο πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που επιθυμούν να τοποθετηθούν θα εγγράφονται μετά το πέρας των ομιλιών των ανωτέρω.

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Σπυρίδων Μοιράγιας