Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/23896/

Spartorama - Print | Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της «Ταϋγέτης»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της «Ταϋγέτης»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της «Ταϋγέτης»
Συγκίνησε η παρουσία του Νίκου Ψυχογιού
Οδός Εμπόρων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής «Η Ταϋγέτη» το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019.

Ήταν ένα ταξίδι μέσα στον χρόνο των τραγουδιών με τη μουσική εξαιρετικά σμιλεμένη να ανοίγει τα φύλλα της καρδιάς κάθε ακροατή, που τίμησε την εκδήλωση της «Ταϋγέτης».

Στην κατάμεστη σάλα του κέντρου «Αλάμπρα» άπαντες απήλαυσαν μια ποιοτική βραδιά. Άρτια οργάνωση, ζεστή ατμόσφαιρα και μια χορωδία υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κ. Φωτεινής Δημάκου – Σακκέτα που συνεπήρε το κοινό με μία ανάλαφρη περιήγηση στο ελληνικό τραγούδι.

Η μικτή χορωδία της Ταϋγέτης, η Μαντολινάτα, η μαέστρος στο πιάνο ανέδειξαν ύμνους και τραγούδια των Χριστουγέννων, αξέχαστες μελωδίες της Ελληνικής Οπερέτας και της Παλαιάς Αθήνας, αλησμόνητα τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο, το νέο κύμα και αγαπημένα από το έντεχνο ελαφρολαϊκό τραγούδι.

Στη συνέχεια ο Νίκος Ψυχογιός, συνεπικουρούμενος και από την Χορωδία της «Ταϋγέτης» θύμισε αγαπημένες μελωδίες. Το κοινό ενημερώθηκε για το πρόγραμμα του Συλλόγου το έτος 2020 που περιλαμβάνει φεστιβαλικές, καλλιτεχνικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η εκδήλωση που είχε δίκαια τον τίτλο «Θυμάμαι, Εύχομαι, Γιορτάζω τα Χριστούγεννα με την Ταϋγέτη» ολοκληρώθηκε με την κλήρωση πολλών και εκλεκτών δώρων για τους παρευρισκόμενους και με ευχές για τις Γιορτές και τη Νέα Χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την ενεργή παρουσία τους ο βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης, οι αντιδήμαρχοι Σπάρτης κ.κ. Ζαχαράκη και Καπονικολός, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Σταύρος Αργειτάκος, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Συλλόγων, κ.α.

Ο Σύλλογος μας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ακόμη μια φορά τους χορηγούς της εκδήλωσής μας για την αμέριστη στήριξή τους:

  • Τσικάκης-Γιαννόπουλος -Κέντρο Φρέσκου Χοιρινού Σπάρτης
  • Αμπελώνες Γιαννόπουλου
  • Παναγιώτης Δρούσιας- Ελιές Καλαμών
  • Καλλιακούδης Πάτροκλος – Τυροκομικά προϊόντα
  • Αkeso Skin Care της οικογένειας Χρηστίδη
  • Ψυχόπαιδα Μαρία – Ζαχαροπλαστείο παραδοσιακών γλυκών