Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/23723/

Spartorama - Print | Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα προβλήματα στον οικογενειακό βίο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα προβλήματα στον οικογενειακό βίο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα προβλήματα στον οικογενειακό βίο
Στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάπτυξη Ικανοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού σε υπηρεσίες Κοινωνικής Πρόνοιας με έμφαση στις δομές της Εκκλησίας»
Οδός Εμπόρων

Το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολή μας, στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάπτυξη Ικανοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού σε υπηρεσίες Κοινωνικής Πρόνοιας με έμφαση στις δομές της Εκκλησίας», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους, υλοποίησε με επιτυχία εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με θέμα: «Διαχείριση προβλημάτων οικογενειακού βίου». 

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Αφυσσού, με ομιλητή τον καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανοσ. Αρχ. Γρηγόριο Παπαθωμά, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: "Ειδικά θέματα ποιμαντικής της οικογένειας – οι μεταβολές στις σύγχρονες κοινωνίες και η επίδραση τους στην οικογένεια. Νέες μορφές οικογένειας". Στην συνάντηση παραβρέθηκε και μίλησε ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως Πανοσ. Αρχ. Θεολόγος Αλεξανδράκης. 

Την τελευταία συνεδρία τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους δύο ομιλητές για τα όσα ωφέλιμα ανέπτυξαν, όπως και το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως για τις αξιέπαινες δράσεις του, όσον αφορά στην κατάρτιση των κληρικών σε καίρια κοινωνικά θέματα, όπως τα προβλήματα στον οικογενειακό βίο.


immspartis.gr