Vekrakos
Spartorama | Παρουσίαση του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης - Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Παρουσίαση του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης - Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Spartorama 01/12/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Υγεία
Παρουσίαση του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης - Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Το νέο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης ΙΣΝ, σχεδιάζεται, θα κατασκευαστεί και θα εξοπλιστεί πλήρως με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος
Οδός Εμπόρων

Ο Δήμος Σπάρτης και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) σας προσκαλούν σε ενημέρωση και μία πρώτη παρουσίαση αναφορικά με το νέο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης ΙΣΝ, το οποίο σχεδιάζεται, θα κατασκευαστεί και θα εξοπλιστεί πλήρως με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. 

Η δωρεά για την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης «Πρωτοβουλίας για την Υγεία», που χρηματοδοτείται αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου από το ΙΣΝ, με συνολικό προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα €400 εκατομμύρια, και αφορά στην ανέγερση νέων υποδομών, την προμήθεια εξειδικευμένου εξοπλισμού και την υποστήριξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων, με στόχο την ενίσχυση της ιατρονοσηλευτικής φροντίδας σε όλη τη χώρα. 

Η παρουσίαση του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης ΙΣΝ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 17:00, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. 

Στην παρουσίαση θα συμμετέχουν μέλη της Ομάδας Σχεδιασμού και Διαχείρισης του Έργου, καθώς και εκπρόσωποι του ΙΣΝ και του Ελληνικού Δημοσίου.


Οδός Εμπόρων