Vekrakos
Spartorama | Η ΝΟ.Δ.Ε. Λακωνίας για την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην Λακωνία

Η ΝΟ.Δ.Ε. Λακωνίας για την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην Λακωνία

Spartorama 25/11/2019 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Πολιτική
Η ΝΟ.Δ.Ε. Λακωνίας για την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην Λακωνία
Ο κ. Βορίδης, παρουσίασε και ανέλυσε διεξοδικά αφενός τα πολιτικά επιχειρήματα της Νέας Δημοκρατίας και αφετέρου τους άξονες της πολιτικής της κυβέρνησης
Οδός Εμπόρων

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019  ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάκης Βορίδης, επισκέφθηκε τη Λακωνία κατόπιν πρόσκλησης της Νομαρχιακής Οργάνωσης Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Υπουργός επισκέφθηκε τους Δήμους Μονεμβασίας, Ευρώτα και Σπάρτης, όπου πραγματοποίησε επισκέψεις σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, συζήτησε με εκπροσώπους αγροτικών φορέων και είχε συναντήσεις με τους Δημάρχους των εν λόγω Δήμων.

Η επίσκεψη στη Λακωνία ολοκληρώθηκε με την ομιλία του κ. Υπουργού στην κομματική εκδήλωση της Νομαρχιακής Οργάνωσης Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Leonidas Palace στο 8ο χλμ. της Ε.Ο. Σπάρτης - Γυθείου.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάκης Βορίδης,  με τον τολμηρό και απόλυτα τεκμηριωμένο πολιτικό του λόγο, παρουσίασε και ανέλυσε διεξοδικά αφενός τα πολιτικά επιχειρήματα της Νέας Δημοκρατίας και αφετέρου τους άξονες της πολιτικής της κυβέρνησης στον τομέα της Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αλλά και για ζητήματα όπως το μεταναστευτικό, καταχειροκροτούμενος από τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Την εκδήλωση τίμησαν ιδιαιτέρως απευθύνοντας χαιρετισμό, οι Βουλευτές Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αθανάσιος Δαβάκης και κ. Νεοκλής Κρητικός, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, και ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Λακωνίας κ. Βασίλειος Ορφανός. Πέραν των ανωτέρω, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργία Ζαχαράκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Νίκωνας Τζινιέρης, ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος, η πολιτεύτρια κ. Βερονίκη Λέκκα, στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. Λακωνίας και των ΔΗΜ.Τ.Ο. Ανατολικής Μάνης, Ευρώτα, Μονεμβασίας και Σπάρτης, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και πλήθος μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας.









  



Οδός Εμπόρων