Vekrakos
Spartorama | Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός για κλοπές στο Γύθειο

Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός για κλοπές στο Γύθειο

Spartorama 09/11/2019 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία
Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός για κλοπές στο Γύθειο
Έφερε θλαστικό τραύμα από επίθεση αγριόχοιρου
Οδός Εμπόρων

Συνελήφθη, στις 8.11.2019 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει ένα (1) ακόμη 39χρονο ημεδαπό και άγνωστο συνεργό τους. 

Ειδικότερα, στις 8.11.2019 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, ο 28χρονος μαζί με τον 39χρονο και άγνωστο συνεργό τους διέρρηξαν οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν χρυσαφικά, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. 

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα, τον 28χρονο και τον συνέλαβαν, ενώ αυτός έφερε θλαστικό τραύμα από επίθεση αγριόχοιρου, όπως δήλωσε, κατά τη διάρκεια απόκρυψης του σε πυκνόφυτο λόφο, προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς στις 8.11.2019 το πρωί, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Καλαμάτας, μαζί με τον 39χρονο και άγνωστο συνεργό τους, διέπραξαν ακόμη δύο (2) περιπτώσεις κλοπής και δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής σε οικίες. 

Ο 28χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και για την ταυτοποίηση του αγνώστου δράστη.


Οδός Εμπόρων