Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/23527/

Spartorama - Print | Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Οι Καρυάτιδες ξεκίνησαν με το δεξί στα εντός έδρας

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Οι Καρυάτιδες ξεκίνησαν με το δεξί στα εντός έδρας

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Οι Καρυάτιδες ξεκίνησαν με το δεξί στα εντός έδρας
Καρυάτιδες - Ατρόμητος Ζαρουχλέικων, 3 - 2
Οδός Εμπόρων

Σε μια φθινοπωρινή μέρα στο γήπεδο Αμυκλών, ο Γυναικείος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «Καρυάτιδες» αντιμετώπισε τον Ατρόμητο Ζαρουχλέικων για τη δεύτερη αγωνιστική της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

Σε ένα ματς με πολλές φάσεις, ρυθμό, ένταση και διακύμανση στο σκορ αλλά και πολλούς τραυματισμούς, οι Καρυάτιδες επικράτησαν με 3-2, με σκόρερ τη Γιάννα Λαμπράκη στο 21’, την Tatjana Djurkovic στο 65’ και τη Βασιλική Μάλλιαρη στο 81’.

Για τις Καρυάτιδες αγωνίστηκαν:

Καββούρη, Πετρούλια, Αντωνίου, Μπορμπουδάκη, Παρασκευοπούλου (Θεοδώρη 45’), Λιναρδάκη, Μάλλιαρη (Καπονικολού 90’+), Κοντογόνη, Λαμπράκη, Djurkovic, Κουτσοβασίλη (Μπαμπαλέτου 45’+)

Αναπληρωματικές: Μπιζή, Παπαγιάννη, Χριστοδουλάκη, Νικολακάκου

Για την ιστορία, αποχώρησε με τραυματισμό η Έφη Παρασκευοπούλου, στην οποία ευχόμαστε να μην έχει κάτι σοβαρό και να επιστρέψει γρήγορα στην ενεργό δράση.

Η πρόεδρος, η διοίκηση και η αποστολή της ομάδας ευχαριστούν τον Ατρόμητο Ζαρουχλέικων για το καθαρό παιχνίδι κι εύχονται καλή και υγιή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Συνεχίζουμε δυναμικά με το κεφάλι κάτω και με σκληρή δουλειά το έργο μας, που είναι να χτίσουμε μια ομάδα που θα αποτελέσει τη διαφορά στη Β΄ Εθνική, θα καταστήσει υπερήφανους τους Λάκωνες και θα κάνει ξεχωριστές τις Κυριακές μας.