Vekrakos
Spartorama | Συνάντηση του βουλευτή Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Αραχωβίτη με τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Δούκα

Συνάντηση του βουλευτή Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Αραχωβίτη με τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Δούκα

Spartorama 29/10/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Πολιτική
Συνάντηση του βουλευτή Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Αραχωβίτη με τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Δούκα
Μαζί με εκπροσώπους της Ν.Ε Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Οδός Εμπόρων

Συνάντηση με τον νέο Δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα στο Δημαρχείο πραγματοποίησε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019, μαζί με εκπροσώπους της Ν.Ε Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον Δήμο Σπάρτης, αλλά και το νομό Λακωνίας ευρύτερα. Συγκεκριμένα, συζήτησαν για τις υποδομές του Δήμου, τον τουρισμό, το φράγμα της Κελεφίνας, το νέο Νοσοκομείο, το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο, το διατηρητέο κτήριο των παλιών Δικαστηρίων και το κτήριο του «Ξενία». Συζητήθηκε ιδιαίτερα η πορεία και τα γραφειοκρατικά προβλήματα για το νέο Ειδικό Σχολείο.

Εκτενής αναφορά έγινε επίσης στα προβλήματα υποδομών καθώς και  στην υλοποίηση ενταγμένων σε προγράμματα έργων ανάπλασης και αναμόρφωσης της Σπάρτης και των Δημοτικών και Τοπικών Διαμερισμάτων. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, την αναβάθμιση του Μυστρά και την επέτειο  2.500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών. Συζητήθηκε δε, ο τρόπος χρηματοδότησης των δράσεων αυτών. 

Ο Σταύρος Αραχωβίτης ευχήθηκε στον νέο Δήμαρχο «δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του» και τόνισε ότι και από τη θέση του βουλευτή της μείζονος αντιπολίτευσης θα σταθεί αρωγός στις ανάγκες του Δήμου, όπως έπραξε με συνέπεια τα προηγούμενα χρόνια.


Οδός Εμπόρων