Vekrakos
Spartorama | Αποκαλύψεις για τον ιερέα που ασελγούσε σε 12χρονη στη Μάνη

Αποκαλύψεις για τον ιερέα που ασελγούσε σε 12χρονη στη Μάνη

Spartorama 26/10/2019 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία
Αποκαλύψεις για τον ιερέα που ασελγούσε σε 12χρονη στη Μάνη
Όλοι το γνώριζαν και κανείς δεν μιλούσε
Οδός Εμπόρων

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση του ιερέα που ασελγούσε επί τρία χρόνια στην κόρη της συντρόφου του. Η μητέρα γνώριζε τι γινόταν στο σπίτι και κάλυπτε τον ιερέα σύντροφό της. 

Για το περιστατικό μίλησε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το δράμα που ζούσε το παιδί. 

«Η 12χρονη ήρθε στο χώρο μας με εισαγγελική εντολή και εκμυστηρεύτηκε σε κάποια παιδαγωγό τα όσα βίωνε» δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος, συμπληρώνοντας πως σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου αμέσως έγινε καταγγελία στην εισαγγελία και ακολουθήθηκε η νόμιμη οδός. 

«Κανένας δεν το πίστευε το παιδί. Ερχόταν η μητέρα με δικηγόρο για να αλλάξει την κατάθεσή της το παιδί» αποκαλύπτει ο κ. Γιαννόπουλος, αποκαλύπτοντας πως η μητέρα προσπαθούσε να αποτρέψει την κόρη της από το να πει την αλήθεια. 

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα παραδέχτηκε τα όσα γνώριζε και έτσι η ταλαιπωρία του παιδιού -που κράτησε για πάνω από ενάμιση χρόνο- έλαβε τέλος. 

Η σύλληψη του κατηγορούμενου ήρθε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, ενώ με διαδικασίες – εξπρές προχώρησαν η προανάκριση και η απολογία του. Την επόμενη ημέρα, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι τη δίκη του. 

Για το συγκλονιστικό περιστατικό αναμένεται η ανακοίνωση της Αστυνομίας, όπως και η εισαγγελική διαταγή για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του φερόμενου ως παιδεραστή. 

«Όλοι το γνώριζαν», παραδέχεται κάτοικος της ευρύτερης περιοχής και συνέχισε: 

«Κυκλοφορούσε μεθυσμένος όλη μέρα. Γνωρίζαμε ότι παρενοχλούσε παιδιά και φροντίζαμε να φυλάμε τα δικά μας παιδιά μακριά του».


Οδός Εμπόρων