Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/2324/

Spartorama - Print | Ευχαριστίες Ενορίας Τσεραμιού προς Δικηγορικό Σύλλογο Σπάρτης και Σπουδαστικό Σύλλογο Φοιτητών ΤΕΙ Σπάρτης

Ευχαριστίες Ενορίας Τσεραμιού προς Δικηγορικό Σύλλογο Σπάρτης και Σπουδαστικό Σύλλογο Φοιτητών ΤΕΙ Σπάρτης

Ευχαριστίες Ενορίας Τσεραμιού προς Δικηγορικό Σύλλογο Σπάρτης και Σπουδαστικό Σύλλογο Φοιτητών ΤΕΙ Σπάρτης
Tο πρωί της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου 2016 παρέδωσαν στον εφημέριο του Τσεραμιού π. Παναγιώτη Λάτση διάφορα τρόφιμα και χρηματικό ποσό που είχαν συγκεντρώσει
Οδός Εμπόρων

Το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Τσεραμιού, αισθάνεται επιτακτική την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τόσο τα μέλη εκείνα του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης όσο και τον Σπουδαστικό Σύλλογο Φοιτητών του ΤΕΙ Σπάρτης για την προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στην Ενορία του Τσεραμιού, τα οποία θα ανακουφίσουν κατά τις άγιες ημέρες του δωδεκαημέρου, τους ανήμπορους και πάσχοντες αδελφούς μας.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου 2016, μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου παρέδωσαν στον εφημέριο του Τσεραμιού π. Παναγιώτη Λάτση διάφορα τρόφιμα και χρηματικό ποσό που για τις ανάγκες της Ενορίας είχαν συγκεντρώσει, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, οι καθηγητές και εργαζόμενοι του ΤΕΙ Σπάρτης, κ. Ιωάννης Λιαπέρδος (Πρόεδρος Τμήματος), κ. Κωνσταντίνος Κουτράκης (ΕΤΕΠ), κ. Γεώργιος Παπαδάκος (Τεχνικός Υπεύθυνος Τμήματος), κ. Παναγιώτης Ανδρεΐκος (Γραμματεία) και κ. Μαρία Μάκκα (Γραμματεία), μαζί με τα μέλη του Σπουδαστικού Συλλόγου των Φοιτητών, Αικατερίνη Τσαλικιάν, Λυκούργο Λεβεντζώνη και Χρύσα Φιλανδριανού, αφού υποδέχθηκαν τον εφημέριο του Τσεραμιού στους χώρους του εκπαιδευτικού ιδρύματος, τον ακολούθησαν (αντιπροσωπεία αυτών) μέχρι το Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας, όπου του παρέδωσαν και εκείνοι με τη σειρά τους τα τρόφιμα που για τον ίδιο λόγο είχαν συγκεντρώσει.

Είθε ο εν σπηλαίω γεννηθείς Χριστός μας, να ζεσταίνει για πάντα τις καρδιές όλων όσων ενίσχυσαν το φιλανθρωπικό έργο της Ενορίας του Τσεραμιού, χαρίζοντάς τους στη ζωή υγεία ψυχοσωματική, πρόοδο διαρκή και σταδιοδρομία εποικοδομητική.