Vekrakos
Spartorama | Προσοχή στους επιτήδειους – πλανόδιους δήθεν «αρωγούς» ΑμεΑ

Προσοχή στους επιτήδειους – πλανόδιους δήθεν «αρωγούς» ΑμεΑ

Spartorama 22/12/2016 Εκτύπωση Άνθρωποι!
Προσοχή στους επιτήδειους – πλανόδιους δήθεν «αρωγούς» ΑμεΑ
Ανακοίνωση του «Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες» Νομού Λακωνίας
Οδός Εμπόρων

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με ειδικές ανάγκες Ν. Λακωνίας ενημερώθηκε από φίλους για το γεγονός της επανεμφάνισης επιτήδειων, οι οποίοι συγκεντρώνουν χρήματα για φορείς ΑμεΑ.

Μεμονωμένοι ή κατά ομάδες πλησιάζουν πολίτες και με πρόσχημα την ενίσχυση κάποιου ιδρύματος, συλλόγου κτλ ΑμεΑ, τους αποσπούν χρηματικά ποσά.

Έχουν στην κατοχή τους και παραστατικά αποδείξεων, ώστε να αποστομώσουν όσους τους αμφισβητήσουν.

Καλούμε όλους τους πολίτες, οι οποίοι έχουν τη διάθεση να προσφέρουν, να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο της διπλανής πόρτας του οποίου τις ανάγκες γνωρίζουν καλύτερα ή να ενισχύσουν το αγαθό έργο των φορέων κοινωνικής δράσης της περιοχής τους, φορείς ΑμεΑ, τις δομές της εκκλησίας μας, των οποίων το έργο είναι γνωστό και εύκολα διαπιστώνεται.

Μη δίνετε χρήματα σε αγνώστους, ακόμα και αν σας δίνουν επίσημο και έγκυρο παραστατικό, διότι δεν είναι δυνατό να ελέγξετε το αν τα χρήματα σας θα φτάσουν στο φορέα τον οποίο οι πλανόδιοι επικαλούνται.


Μετά Τιμής


Το Δ.Σ. Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νομού Λακωνίας
Κλεομβρότου 50, 23100 

Πληροφορίες: Παναγιώτης Αλεξανδράκης, Τηλ: 27310-83335, Κιν: 6932-312-912, e-mail: alexandrakistakis@gmail.com, blog: takisalexandrakis.blogspot.gr, blog: amealakonias.blogspot.gr          


Οδός Εμπόρων