Vekrakos
Spartorama | Θα έχουμε την κα Περιστέρα Μπαζιάνα, καθηγήτρια του ΤΕΙ στη Σπάρτη;

Θα έχουμε την κα Περιστέρα Μπαζιάνα, καθηγήτρια του ΤΕΙ στη Σπάρτη;

Spartorama 18/12/2016 Εκτύπωση Παιδεία
Θα έχουμε την κα Περιστέρα Μπαζιάνα, καθηγήτρια του ΤΕΙ στη Σπάρτη;
Έχει υποβάλλει τα χαρτιά της για θέση επίκουρου καθηγητή στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του ΤΕΙ Πελοποννήσου, που εδρεύει στη πόλη μας
Οδός Εμπόρων

Η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα, σύζυγος του πρωθυπουργού διεκδικεί θέση μονιμότητας σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Όπως αναφέρει το vima.gr, τα χαρτιά της για υποψήφια επίκουρη καθηγήτρια του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κατέθεσε η σύζυγος του πρωθυπουργού κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα. 

Πρόκειται για το τμήμα του αντιπρύτανη του Ιδρύματος κ. Θωμά Σφηκόπουλου, στο οποίο θα κριθεί με τουλάχιστον 30 ακόμη συνυποψήφιους για την συγκεκριμένη θέση. 

Η κυρία Μπαζιάνα ωστόσο έχει καταθέσει τα χαρτιά της και για αντίστοιχη θέση και σε τμήμα περιφερειακού πανεπιστημίου.

-------

Το τμήμα περιφερειακού πανεπιστημίου δεν είναι άλλο από το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., του ΤΕΙ Πελοποννήσου που εδρεύει στη πόλη μας.

Υπενθυμίζεται ότι το ΤΕΙ Πελοποννήσου έχει -επιτέλους- προκηρύξει τρεις θέσεις επίκουρων καθηγητών για το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. που εδρεύει στη Σπάρτη, η δε προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έληξε την προηγούμενη εβδομάδα.

Μία από τις θέσεις αφορά στην κατεύθυνση Μηχανικών Δικτύων που είναι και η ειδίκευση της κας Μπαζιάνα, η οποία έχει αποκτήσει την απαιτούμενη ανάλογη προϋπηρεσία διδάσκοντας στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Μπαζιάνα θα κριθεί με τουλάχιστον 16 ακόμη συνυποψήφιους για την συγκεκριμένη θέση.


Οδός Εμπόρων