Vekrakos
Spartorama | Συμμετοχή Δήμου Σπάρτης στις Αντικατοχικές Εκδηλώσεις Μέρες Μνήμης Μόρφου

Συμμετοχή Δήμου Σπάρτης στις Αντικατοχικές Εκδηλώσεις Μέρες Μνήμης Μόρφου

Spartorama 25/10/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία
Συμμετοχή Δήμου Σπάρτης στις Αντικατοχικές Εκδηλώσεις Μέρες Μνήμης Μόρφου
Πραγματοποιήθηκαν από 11 έως 14 Οκτωβρίου 2019 στη Μόρφου της Κύπρου
Οδός Εμπόρων

Ο Δήμος Σπάρτης, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του αδελφοποιημένου Δήμου Μόρφου, συμμετείχε δια μέσου των ορισμένων εκπροσώπων του Δημοτικών Συμβούλων κ. Πατσιλίβα Θεμιστοκλή και κ. Κυριακούλια Παναγιώτη στις θεσμοθετημένες αντικατοχικές εκδηλώσεις «ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΟΡΦΟΥ», που πραγματοποιήθηκαν από 11 έως 14 Οκτωβρίου 2019 στη Μόρφου

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων, η Αντικατοχική πορεία προς το Μνημείο Πεσόντων της Μόρφου στο οδόφραγμα του ακριτικού Αστρομερίτη και η κατάθεση στεφάνων που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2019. 

Ο Δήμος Σπάρτης έχοντας υψηλή ενσυναίσθηση και επίγνωση της σημασίας, που ενέχει για τη Μόρφου και την ευρύτερη περιοχή η εξεύρεση βιώσιμης και μακροπρόθεσμης λύσης για το Κυπριακό ζήτημα είναι και θα παραμείνει αρωγός και συμπαραστάτης του Κυπριακού Ελληνισμού. 

Άλλωστε, οι δεσμοί φιλίας και συνεργασίας, που ενώνουν τους δύο δήμους από το 1993, που συνάφθηκε το σύμφωνο αδελφοποίησης, «επισφραγίζουν» την κοινή οπτική και σύγκλισή σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.







  



Οδός Εμπόρων