Vekrakos
Spartorama | Αστέρας Βλαχιώτη: Ο Γιώργος Κούτσης αναλαμβάνει νέος προπονητής

Αστέρας Βλαχιώτη: Ο Γιώργος Κούτσης αναλαμβάνει νέος προπονητής

Spartorama 17/10/2019 Εκτύπωση Αθλητισμός Λακωνία
Αστέρας Βλαχιώτη: Ο Γιώργος Κούτσης αναλαμβάνει νέος προπονητής
Δήλωση του Γ. Κούτση
Οδός Εμπόρων

Η διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γεώργιο Κούτση.

Ο Κούτσης αναλαμβάνει πρώτος προπονητής και θα οδηγήσει τον Αστέρα στην επίτευξη των στόχων της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Τον καλωσορίζουμε στο Βλαχιώτη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι γεννημένος στις 10 Σεπτεμβρίου 1973, έχει πλούσια καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με περισσότερες από 450 συμμετοχές σε Α’ και Β’ Εθνική με ομάδες όπως τον Πανελευσινιακό, Άρη, ΠΑΟΚ, Αγροτικό Αστέρα, Ατρόμητο Αθηνών, με συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς και με την Εθνική Ελλάδος.

Στην προπονητική του καριέρα έχει εργαστεί σε Παναχαϊκή, Φωκικό, Ηρακλή Ψαχνών, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Αγροτικό Αστέρα, Παναργειακό και Πανηλειακό.

 

Δήλωση Κούτση

Ευχαριστώ τον κύριο Μαρτσούκο με τον οποίο συζητούσαμε εδώ και ένα μήνα περίπου. Η μεγάλη επιθυμία του να με φέρει στον Αστέρα Βλαχιώτη, η συμπεριφορά του και το πλάνο του για την ομάδα με κέρδισε και αποφάσισα να αποδεχτώ την πρότασή του. Είμαστε επαγγελματίες και θα δουλέψουμε για να βοηθήσουμε μια υγιής κατάσταση που αξίζει να πετύχει. Σπανίζουν παράγοντες όπως ο κύριος Μαρτσούκος και το όραμα που έχει είναι να αναδειχθεί και να εξελιχθεί αυτή η περιοχή μέσω της ανόδου της ομάδας σε ανώτερες κατηγορίες.


Οδός Εμπόρων