Vekrakos
Spartorama | Φιλικός αγώνας: Αστέρας Τρίπολης - ΑΕ Σπάρτη 2-0

Φιλικός αγώνας: Αστέρας Τρίπολης - ΑΕ Σπάρτη 2-0 - video

Spartorama 21/11/2016 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
Φιλικός αγώνας: Αστέρας Τρίπολης - ΑΕ Σπάρτη 2-0
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22’ με τον Τσάβες ενώ στο 34’ ο Στανισλάβιεβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0.
Οδός Εμπόρων

Η ΑΕ Σπάρτη γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 2-0 σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (19/11) στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22’ με τον Τσάβες ενώ στο 34’ ο Στανισλάβιεβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα οι πολλές αλλαγές που έκαναν οι προπονητές των δυο ομάδων επηρέασαν την εξέλιξη της αναμέτρησης και το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κοζίτσκι, Ευαγγέλου, Μπέρτος, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Στανισάβλιεβιτς, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Ιωαννίδης, Τσάβες. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Αθανασιάδης, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Μακροστέργιος, Χαμντανί, Ιγκόρ, Τσουκαλάς, Μάσα, Νίκο Φερνάντεθ, Καλτσάς, Συρεγγέλας.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Παπαχρήστος, Καρτσαμπάς, Γιαννίτσης , Κατσίκης, Οικονομόπουλος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Ηλιόπουλος, Μπουντόπουλος, Αναστασάκος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Κραβαρίτης, Χάδιαρης, Κορνέζος, Μπουτσικάρης, Παναγιώτου, Ασπιώτης, Ρασσιάς, Γκαλίτσιος.


Οδός Εμπόρων