Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/21385/

Spartorama - Print | Ο κ. Ιωάννης Παναρίτης, εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.

Ο κ. Ιωάννης Παναρίτης, εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.

Ο κ. Ιωάννης Παναρίτης, εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.
Ο κ. Ιωάννης Παναρίτης είναι ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Λακωνίας
Οδός Εμπόρων

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου 2019 η 51η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Οι διαδικασίες της Συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν σε ένα πανηγυρικό κλίμα, λόγω της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ίδρυση της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., το 1919, όπου η ιστορική πορεία της και η συμβολή της στην ανάπτυξη της χώρας, με συμμετοχή στους εθνικούς και πατριωτικούς αγώνες με θυσίες και θύματα, καθιστά τη Συνομοσπονδία ένα προοδευτικό κίνημα, αυτοδημιούργημα των ίδιων των συναδέλφων. Με τις παρακαταθήκες των 100 χρόνων η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και τα μέλη της συνεχίζουμε μια νέα πορεία για ανάπτυξη και προοπτική για την χώρα και τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους και ελπίδα για τη νέα γενιά.

Η Ομοσπονδία μας εκπροσωπήθηκε στη Συνέλευση με τους τρεις αντιπροσώπους της, κ.κ. Σωτήριο Ηλιόπουλο, Ιωάννη Παναρίτη και Σωτήριο Ροϊνό.

Η παράταξη του προέδρου του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιώργου Καββαθά συγκέντρωσε το 49,01% των ψήφων και 25 από τις 51 έδρες. Με την παράταξη αυτή κατήλθε ως υποψήφιος και ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Λακωνίας κ. Ιωάννης Παναρίτης, όπου και εκλέχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας.