Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ – Απόλλων Σμύρνης, 0 - 2 τελικό

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ – Απόλλων Σμύρνης, 0 - 2 τελικό

Spartorama 06/11/2016 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ – Απόλλων Σμύρνης, 0 - 2 τελικό
Σωτήρης Αντωνίου: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί κατάφωρα»
Οδός Εμπόρων

Τα γκολ του Απόλλωνα πέτυχε ο Αλμπάνης στο 25ο λεπτό και στο 43ο λεπτό, ενώ η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ  διαμαρτυρήθηκε έντονα για την πολύ κακή διαιτησία του Μαρκαντωνάτου.

Ο Σωτήρης Αντωνίου (προπονητής ΑΕ Σπάρτης), δήλωσε:

«Το αποτέλεσμα μας αδικεί κατάφωρα. Πρέπει να βρούμε την δύναμη να συνεχίσουμε και να ετοιμαστούμε για το επόμενο αγώνα. Είμαι ένας προπονητής που δεν θα μιλήσω περαιτέρω για την διαιτησία. Θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Ο αγώνας

Απόλυτος πρωταγωνιστής στο πρώτο μέρος στη Σπάρτη ήταν ο Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους και ευτύχησε να προηγηθεί με την συμπλήρωση 25 λεπτών αγώνα. Μετά από ασίστ του Κάσσου, ο Αλμπάνης έκανε το 0-1. Η Σπάρτη δεν μπόρεσε να απαντήσει με τον Μπουντόπουλο ένα λεπτό αργότερα και έτσι λίγο πριν τη λήξη δέχτηκε και δεύτερο τέρμα. 

Συγκεκριμένα στο 44΄, ο Ρομάνο πέρασε στον Αλμπάνη, ο οποίος πλάσαρε τον Μελίσσα για το 0-2. Να σημειώσουμε, πως οι γηπεδούχοι φωνάζουν για πέναλτι σε ανατροπή του Αρσενίεβιτς... 

Στην επανάληψη η Σπάρτη φώναξε άλλες τρεις φορές για πέναλτι αλλά τελικά ο διαιτητής δεν έδωσε κάποια παράβαση... Στο 71΄, ο Αρσενίεβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2, όπως και ο Αναστασάκος στο 76΄. Ο Απόλλων θα μπορούσε στο 86΄ να κάνει και το 0-3, αλλά ο Διαμαντόπουλος πλάσαρε άουτ. 

Οι συνθέσεις 

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Κατσίκης (46΄ Βελλίνης), Μπανούσης (62΄ Αναστασόπουλος), Ν. Αρσενίεβιτς, Οικονομόπουλος (46΄ Ηλιόπουλος), Αναστασάκος, Μπουντόπουλος. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Κύργιας, Ντάσιος, Κονέ, Τσιάρας, Διαμαντόπουλος, Αλμπάνης (46΄ Τζάνης), Ρομάνο (81΄ Πουρτουλίδης), Κάσσος (67΄ Πάνος).


Οδός Εμπόρων