Vekrakos
Spartorama | Εγκαίνια του συσκευαστηρίου του Sparta Orange

Εγκαίνια του συσκευαστηρίου του Sparta Orange - video

Spartorama 25/10/2016 Εκτύπωση Άνθρωποι!
Εγκαίνια του συσκευαστηρίου του Sparta Orange
Με ιδιαίτερη επισημότητα και σε έντονο κλίμα συγκίνησης, χαράς και αισιοδοξίας, τελέσθηκαν την προηγούμενη Κυριακή το μεσημέρι τα εγκαίνια του συσκευαστηρίου του Α.Σ.Ε Sparta Orange, στη Γράμμουσα Λακωνίας
Οδός Εμπόρων

Με ιδιαίτερη επισημότητα και σε έντονο κλίμα συγκίνησης, χαράς και αισιοδοξίας, τελέσθηκαν την προηγούμενη Κυριακή, 23/10/2016, το μεσημέρι τα εγκαίνια του συσκευαστηρίου του Α.Σ.Ε Sparta Orange, στη Γράμμουσα Λακωνίας

Η τελετή ξεκίνησε παραδοσιακά με τον αγιασμό, ενώ στη συνέχεια έλαβε τη σκυτάλη, ο πρόεδρος του Sparta Orange, κύριος Μπλέτας Πέτρος, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος, περίγραψε τη μεγάλη προσπάθεια, των δέκα και πλέον ετών, που καταβλήθηκε από τον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., για την υλοποίηση της κατασκευής του συσκευαστηρίου και την ανάπτυξη που επιδεικνύει ο συνεταιρισμός. Τόνισε, δε, ότι ο Sparta Orange είναι μία μεγάλη οικογένεια με το ίδιο όραμα και τους ίδιους στόχους. Επίσης ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το εγχείρημα και έκανε ιδιαίτερη μνεία στην Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, κα Τζανετέα και στις υπηρεσίες τις περιφέρειας για τη σημαντική βοήθειά τους. 

Στη συνέχεια μίλησαν, κατά σειρά, οι κύριοι Βουλευτές Δαβάκης Αθανάσιος και Γρηγοράκος Λεωνίδας, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, κυρία Τζανετέα Αδαμαντία, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ευρώτα, κύριος Βέργος Δημοσθένης, καθώς και ο Δήμαρχος Μονεμβασίας, κύριος Τριχείλης Ηρακλής, οι οποίοι συνεχάρησαν την ομάδα του Sparta Orange και έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα ύπαρξης τέτοιων επιχειρήσεων για τον τόπο, στη δύσκολη περίοδο κρίσης που διανύει η χώρα. 

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε γεύμα με άφθονο φαγητό και κρασί, ενώ δεν άργησε να ξεκινήσει το γλέντι από το προσωπικό του Sparta Orange, για να παρασύρει στη συνέχεια και τους περισσότερους καλεσμένους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και στελέχη διακεκριμένων επιχειρήσεων της Λακωνίας, όπως ο Α.Σ.Ε.Ε. "Λακωνία", η εταιρία MIMIS Ε.Π.Ε., η ΕΥΡΩΠΑΚ, η ΛΑΒΙΟΓΑΛ ΚΥΡΙΑΖΑΚΟΣ, η ΚΑΣΕΛΛ Α.Ε. και η MONEMVASIA WINERY (Γ. Τσιμπίδης).



Οδός Εμπόρων