Vekrakos
Spartorama | Με επιτυχία η έναρξη του συνεδρίου GENEDIS στη Σπάρτη

Με επιτυχία η έναρξη του συνεδρίου GENEDIS στη Σπάρτη

Spartorama 22/10/2016 Εκτύπωση Υγεία
Με επιτυχία η έναρξη του συνεδρίου GENEDIS στη Σπάρτη
Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα τόνισε την σημασία της διεξαγωγής ενός τόσο ενδιαφέροντος επιστημονικού συνεδρίου στην Σπάρτη και καλωσόρισε τους συνέδρους που ταξίδεψαν από το εξωτερικό στη Λακωνία.
Οδός Εμπόρων

Με επιτυχία ξεκίνησαν οι εργασίες του 2ου Παγκόσμιου Συνεδρίου για τη Γενετική, Γηριατρική και την έρευνα και πρόληψη των νευροεκφυλιστικών νόσων, 2nd World Congress on Geriatrics and Neurodegenerative Diseases Research – “GeNeDis 2016” στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας στην αίθουσα Λακώνων Ποιητών του Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιάννη Ρίτσου. 

          Στην εναρκτήρια εκδήλωση ο υπεύθυνος του συνεδρίου κος Παναγιώτης Βλάμος, καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου, ευχαρίστησε όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο Υπουργός Υγείας κ. Ξανθός Ανδρέας, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Αραχωβίτης Σταύρος, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαλιώτης Ευάγγελος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γαλιατσάτος Θεόδωρος , η εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου κα Ζυγά Σοφία και ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Σταθάκος Νικόλαος. Στην εκδήλωση ακόμα παραβρέθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Τζεφεράκος Ιωάννης και κ. Μπουκουβάλας Ιωάννης. 

          Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα τόνισε την σημασία της διεξαγωγής ενός τόσο ενδιαφέροντος επιστημονικού συνεδρίου στην Σπάρτη και καλωσόρισε τους συνέδρους που ταξίδεψαν από το εξωτερικό στη Λακωνία. Το πρόγραμμα του συνεδρίου συνεχίστηκε με αξιόλογες εισηγήσεις από τον καθηγητή κ. Γεώργιο Παξινό ( Professor, AO DSc FASSA FA, NHMRC Australia Fellow, Neurosience Research Australia) και τον καθηγητή Πανεπιστημίου Λωζάνης κο Παντελεήμων Γιαννακόπουλο. Διεξήχθη εποικοδομητικός διάλογος και η πρώτη ημέρα του συνεδρίου  έκλεισε με υψηλού επιπέδου μουσική εκδήλωση.

 

Από γραφείο Αντιπεριφερειάρχη


Οδός Εμπόρων