Vekrakos
Spartorama | Μαθήματα Φωτογραφίας από την Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης

Μαθήματα Φωτογραφίας από την Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης

Spartorama 15/10/2016 Εκτύπωση Δημοτικά Παιδεία
Μαθήματα Φωτογραφίας από την Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης
Για πρώτη φορά θα διεξαχθούν παράλληλα δύο τμήματα, ένα για κατόχους φωτογραφικών μηχανών DSLR (φωτογραφικές μηχανές με επιλογή ρυθμίσεων λήψης και δυνατότητα αλλαγής φακού) και ένα τμήμα για κατόχους φωτογραφικών μηχανών compact (αυτόματες φωτογραφικές μηχανές)
Οδός Εμπόρων

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης για 8η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει μαθήματα φωτογραφίας, με σκοπό την εισαγωγή του ερασιτέχνη φωτογράφου στην συνεχώς ανερχόμενη τέχνη της φωτογραφίας! 

Για πρώτη φορά θα διεξαχθούν παράλληλα δύο τμήματα, ένα για κατόχους φωτογραφικών μηχανών DSLR (φωτογραφικές μηχανές με επιλογή ρυθμίσεων λήψης και δυνατότητα αλλαγής φακού) και ένα τμήμα για κατόχους φωτογραφικών μηχανών compact (αυτόματες φωτογραφικές μηχανές). Και τα δύο τμήματα είναι ίσης χρονικής διάρκειας, με εκπαιδευτική ύλη κατάλληλα διαμορφωμένη στις ανάγκες του κάθε τμήματος. 

Και στα δύο τμήματα θα γίνει εισαγωγή στην τεχνική της σύνθεσης, τον τρόπο λήψεως, την αποτύπωση, την λειτουργία των φωτογραφικών μηχανών και των φακών,  τις ιδιότητες  του φωτισμού κτλ. Στο τέλος κάθε μαθήματος θα παραδίδεται έντυπο εκπαιδευτικό υλικό με την αντίστοιχη ύλη. 

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης και θα ξεκινήσουν:

  • την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου (και κάθε Δευτέρα), ώρα 17.00 μ.μ. για το τμήμα DSLR
  • την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου (και κάθε Τετάρτη), ώρα 17.00 μ.μ. για το τμήμα Compact

Οι ώρες δύναται να διαφοροποιηθούν, ανάλογα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων και την γενικότερη συμμετοχή. 

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στην πλήρως ανακαινισμένη  αίθουσα της Λέσχης (πεζόδρομος Κλεομβρότου 50) και η συνολική τους διάρκεια είναι 20 ώρες (10 συνεδρίες των 2 ωρών). Το συνολικό κόστος των μαθημάτων ανά συμμετέχοντα και ανά τμήμα ανέρχεται σε 50 €.Για τα οικονομικά ενήμερα μέλη (πληρωμένη και η συνδρομη του 2016) είναι δωρεάν. 

Περαιτέρω πληροφορίες και εγγραφές κάθε Δευτέρα 20:00 -22:00  στην αίθουσα της ΛΕ.ΦΩ.Σ., στο τηλ. 6937415187 (Ιωάννης Γκλέκας) ή στο email  lefospartis@gmail.com.

Μετά τιμής

Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης


Οδός Εμπόρων