Vekrakos
Spartorama | Μήνυμα του βουλευτή Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Αραχωβίτη για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα του βουλευτή Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Αραχωβίτη για τη νέα σχολική χρονιά

Spartorama 11/09/2019 Εκτύπωση Λακωνία Πολιτική
Μήνυμα του βουλευτή Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Αραχωβίτη για τη νέα σχολική χρονιά
«Σ’ αυτήν την πορεία, εύχομαι σε κάθε μαθήτρια και μαθητή, σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη...»
Οδός Εμπόρων

Ο βουλευτής Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης επισκέφθηκε σήμερα το ΕΠΑΛ Σπάρτης και το  1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Σπάρτης, όπου παρέστη στον αγιασμό και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Σε μήνυμά του ο κ. Αραχωβίτης αναφέρει: 

«Η έναρξη της σχολικής χρονιάς συνιστά μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης.

Σ’ αυτήν την πορεία, εύχομαι σε κάθε μαθήτρια και μαθητή, σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων τους.

Μια φορά μόνο είναι κανείς 17 χρόνων. Με την ανεμελιά, με τις χαρές και τις στεναχώριες, με τις αποφάσεις που θα χαράξουν την πορεία της ζωής. Με τα εφόδια και τις γνώσεις που λαμβάνουμε.

Στο πλαίσιο των ευθυνών μου, η φροντίδα θα είναι συνεχής για την διασφάλιση ποιοτικής δημόσιας και δωρεάν παιδείας και ενός σχολικού περιβάλλοντος που θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων και επιδιώξεών σας. 

Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.»


Οδός Εμπόρων