Vekrakos
Spartorama | Επίσκεψη του Βουλευτή Λακωνίας Νεοκλή κρητικού στο Γ.Ν Έλενα Βενιζέλου

Επίσκεψη του Βουλευτή Λακωνίας Νεοκλή κρητικού στο Γ.Ν Έλενα Βενιζέλου

Spartorama 10/09/2019 Εκτύπωση Λακωνία Πολιτική Υγεία
Επίσκεψη του Βουλευτή Λακωνίας Νεοκλή κρητικού στο Γ.Ν Έλενα Βενιζέλου
«Η δημοσιά υγειά αλλάζει και γίνεται προσιτή για όλους τους πολίτες, στους οποίους θα παρέχονται άρτιες υπηρεσίες υγείας χωρίς τα κόστη του παρελθόντος σε εξιδεικευμένους τομείς»
Οδός Εμπόρων

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση του συλλόγου εργαζομένων, κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τους: Κρητικό Νεοκλή βουλευτή Λακωνίας, Μονογιού Αικατερίνη βουλευτή Κυκλάδων και Ακτύπη Διονύσιο βουλευτή Ζακύνθου, επισκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Έλενα Βενιζέλου και είχαν διαδοχικές συναντήσεις με τη διοίκηση, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου.

Ο βουλευτής είχε την δυνατότητα να καταγράψει την πραγματικότητα που βιώνουν οι εργαζόμενοι, οι ασθενείς και οι οικογένειες τους, καθώς και να επισκεφτεί όλες τις δομές του νοσοκομείου. Ενδεικτικά το κέντρο μαστού, το κέντρο ελέγχου αποβολών, την μονάδα αναμονής παιδιού και τέλος το πρότυπο κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Ειδικότερα ο βουλευτής τόνισε «η δημοσιά υγειά αλλάζει και γίνεται προσιτή για όλους τους πολίτες, στους οποίους θα παρέχονται άρτιες υπηρεσίες υγείας χωρίς τα κόστη του παρελθόντος σε εξιδεικευμένους τομείς όπως το πρότυπο κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης. Το Γ.Ν Έλενα πλέον είναι ένα υψηλού επιπέδου νοσοκομείο στο οποίο οι Λάκωνες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες και παροχές αντίστοιχες των άλλων Ευρωπαϊκών νοσοκομείων.»


Οδός Εμπόρων