Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/20196/

Spartorama - Print | Διπλή μεταγραφή Δωματά και Τσούπρου για τον Αστέρα Βλαχιώτη

Διπλή μεταγραφή Δωματά και Τσούπρου για τον Αστέρα Βλαχιώτη

Διπλή μεταγραφή Δωματά και Τσούπρου για τον Αστέρα Βλαχιώτη
Νίκη σε φιλικό με τον Πανηλειακό με 4-2
Οδός Εμπόρων

Η διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους Ιωάννη Δωματά και Κωνσταντίνο Τσούπρο.

Καλωσορίζουμε τους δυο ποδοσφαιριστές στο Βλαχιώτη και τους ευχόμαστε να είναι δυνατοί και να βοηθήσουν τον Αστέρα στην επίτευξη των στόχων του.

Το προφίλ του Δωματά

Είναι μεσοεπιθετικός, 27 ετών αγωνίζεται τόσο δεξιά όσο και αριστερά και έχει πολλές συμμετοχές σε Β’ Εθνική, Κύπελλο Ελλάδας και Γ’ Εθνική.

Τον Αύγουστο έλυσε την συνεργασία του με τον Ιάλυσο, ενώ έχει αγωνιστεί σε Εργοτέλη, Γιούχτα, Ένωση Ερμιονίδας, Αστέρα Μαγούλας, Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό Βόλου, Αιγινιακό, Εθνικό και Νίκη Βόλου.

Το προφίλ του Τσούπρου

Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ύψος 1.95, είναι 28 ετών και έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Ιάλυσο, Χαλκίδα, Πανελευσινιακό, Ηρακλή Ψαχνών, Ακράτητο, Ασπρόπυργο, Αστέρα Μαγούλας.

 

Φιλική νίκη επί του Πανηλειακού

Μπροστά σε περισσότερους από 300 φίλους του ποδοσφαίρου ο Αστέρας Βλαχιώτη επικράτησε σε φιλικό αγώνα 4-2 του Πανηλειακού με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Νέρες. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη.

Στην πρώτη τους εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα πρόσφεραν μια ωραία ποδοσφαιρική παράσταση με τον Βραζιλιάνο Ντιέγκο Νέρες να πετυχαίνει τρία γκολ και τον Μπριλάκη με κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν από την άσπρη βούλα του πέναλτι με τον Δαλαβούρα και με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούσκου.

Ο Κώστας Γραμματικάκης χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του. Επόμενο φιλικό για τον Αστέρα Βλαχιώτη εντός έδρας με το Μοσχάτο.

Αστέρας Βλαχιώτη (Κώστας Γραμματικάκης): Τρακάκης (46? Πονηρός), Κουρτέσης, Σνιεγκ (63? Σταμογιάννος), Μπριλάκης, Χρήστου (57? Διαμαντάκης), Αρώνης (57? Αναστασόπουλος), Ζαϊμι (40? Λεϊμονίτης), Τριανταφύλλου (70? Αναγνωστόπουλος), Παπούλης (46? Γραμματικός), Νέρες (75? Καλαμπόκης), Πούτσης (55? Πόνσε).

Πονηρός, Αναστασαόπουλος, Σταμογιάννος, Πόνσε, Αναγνωστόπουλος, Λεϊμονίτης, Καλαμπόκης, Διαμαντάκης.

Πανηλειακός (Κώστας Λούσκος): Καρακίτσος, Λίλα, Μπαβέλης, Νικολόπουλος, Πρέντι, Δαλαβούρας, Τσιγκρήλας, Μπάλλας, Λούσκος, Κάρδαρης, Τσιγκρίλας Π.

Παπαπέτρου, Τσιαμπούρης, Κούζης, Χριστόπουλος, Μανουσιάδης, Αρβανίτης, Αντύπας. 

 

Δύναμη του Αστέρα Βλαχιώτη είναι ο κόσμος του! 

Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο για την ανταπόκρισή του στην προμήθεια των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Δύναμη του Αστέρα Βλαχιώτη είναι ο κόσμος του, και όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας!