Vekrakos
Spartorama | Επ’ αόριστον αναβολή της σέντρας του νέου πρωταθλήματος της Football League

Επ’ αόριστον αναβολή της σέντρας του νέου πρωταθλήματος της Football League

Spartorama 21/09/2016 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
Επ’ αόριστον αναβολή της σέντρας του νέου πρωταθλήματος της Football League
Ανακοίνωση της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
Οδός Εμπόρων

Η διοργανώτρια αρχή της Football League αποφάσισε στο ΔΣ που πραγματοποίησε την Τρίτη (20/9), την επ’ αόριστον αναβολή της σέντρας του νέου πρωταθλήματος, μέχρι να συναφθεί η σύμβαση παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, μετά την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, έβαλε προτεραιότητες σε όλα τα προαπαιτούμενα, προκειμένου να είναι έτοιμη, οργανωτικά και αγωνιστικά, με τη σέντρα του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλογιζόμενη μάλιστα τις δυσκολίες που υπήρχαν από την διοργανώτρια αρχή στην εξεύρεση οικονομικών πόρων, με την απουσία κεντρικής χορηγίας αλλά και ενδιαφέροντος για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η διοίκηση της ΠΑΕ κάλυψε εξ΄ ολοκλήρου όλα τα έξοδα προκειμένου να ολοκληρώσει με επιτυχία μια σειρά ενεργειών, προκειμένου η ομάδα να λειτουργήσει με οργάνωση και επαγγελματισμό, συνεχίζοντας τα προσεκτικά και στιβαρά βήματα, ώστε το όραμα του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου να γίνει πραγματικότητα.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ έχει κατορθώσει να εκπέμπει υγεία σε όλα τα επίπεδα και κινείται με σύνεση και σχεδιασμό, ώστε να διασφαλίσει το μέλλον της και ευελπιστεί στην άμεση επίλυση των ζητημάτων που προέκυψαν και οδήγησαν στην επ΄ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος.

Παράλληλα θα βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις της για το κοινό καλό. Ήδη εξελέγη στο ΔΣ της Football League τετραμελής επιτροπή αποτελούμενη, μεταξύ άλλων, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της AE Σπάρτη ΠΑΕ κ. Ηλία Κατσογιάννη, η οποία υπό τον πρόεδρο της διοργανώτριας κ. Στέλιο Σφακιανάκη θα ζητήσει να έχει συναντήσεις τόσο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή όσο και με τους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου καθώς και με ενδιαφερόμενους χορηγούς για το Πρωτάθλημα.


Οδός Εμπόρων