Vekrakos
Spartorama | Θα προβάλλεται η ταινία τρόμου «Το Αυτό: Κεφάλαιο 2» - (It: Chapter 2)

Θα προβάλλεται η ταινία τρόμου «Το Αυτό: Κεφάλαιο 2» - (It: Chapter 2) - video

Spartorama 04/09/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις
Θα προβάλλεται η ταινία τρόμου «Το Αυτό: Κεφάλαιο 2» - (It: Chapter 2)
Από Πέμπτη 5/9 έως Τετάρτη 11/9 στις 9:30 μ.μ., στο Cinema Center, Κλεομβρότου 16 (απέναντι από τον ΟΤΕ Σπάρτης)
Οδός Εμπόρων

Το κακό κάνει και πάλι την εμφάνισή του στο Ντέρι, καθώς ο σκηνοθέτης Άντι Μουσκιέτι αποφασίζει να επανενώσει τα μέλη του Losers Club (Λέσχη των Αποτυχημένων) - ενήλικες πλέον - στην ταινία ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.

ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 είναι το σίκουελ της ταινίας «IT» που έσπασε τα ταμία παγκοσμίως, σημειώνοντας εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 700 εκατομμύρια δολάρια. Το ΙΤ κατάφερε να επαναπροσδιορίσει και να υπερβεί τις κλασικές ταινίες θρίλερ, και έγινε το απόλυτο πολιτιστικό zeitgeist, καθώς και η ταινία τρόμου με τις καλύτερες επιδόσεις στα χρονικά.

Κάθε 27 χρόνια το κακό επισκέπτεται την πόλη του Ντέρι, που ανήκει στην πολιτεία Μέιν. Οπότε,  στην ταινία ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2, τρεις δεκαετίες μετά, οι δρόμοι των κεντρικών χαρακτήρων διασταυρώνονται και πάλι.

Ο Τζέιμς ΜακΑβόι (“Split,” “Glass”) πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Μπιλ, η υποψήφια για Όσκαρ Τζέσικα Τσάστεϊν (“Zero Dark Thirty,” “Mama”) είναι η Μπέβερλι, ο Μπιλ Χέιντερ (HBO “Barry,” “The Skeleton Twins”) είναι ο Ρίτσι, ο Ισάια Μουστάφα (TV “Shadowhunters: The Mortal Instruments”) είναι ο Μάικ, ο Τζέι Ράιαν (TV “Mary Kills People”) είναι ο Μπεν, ο Τζέιμς Ράνσον (HBO “The Wire”) είναι ο Έντι και ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ επιστρέφει στο ρόλο του Πένιγουαϊζ. Ο Άντι Μπιν (“Allegiant,” Starz’ “Power”) παίζει τον Στάνλεϊ, ενώ στο Κλαμπ των Αποτυχημένων ανήκουν και πάλι οι Τζάντεν Μαρτέλ (Μπιλ), Γουάιτ Όλεφ (Στάνλεϊ), Σοφία Λίλις (Μπέβερλι), Φιν Γούλφχαρντ (Ρίτσι), Τζέρεμι Ρέι Τέιλορ (Μπεν), Τσόουζεν Τζέικομπς (Μάικ) και Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ (Έντι).

Ο Μουσκιέτι σκηνοθετεί σε σενάριο του Γκάρι Ντόμπερμαν (“IT,” “Annabelle: Creation”), οποίος βασίζεται στο μυθιστόρημα «IT» του Στίβεν Κινγκ. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Μπάρμπαρα Μουσκιέτι, Νταν Λιν και Ρόι Λι. Οι Μάρτι Ίβινγκ, Σεθ Γράχαμ-Σμιθ και Ντέιβιντ Κάτσενμπεργκ είναι οι διευθυντές παραγωγής.

Πίσω από τις κάμερες, η δημιουργική ομάδα της ταινίας αποτελείται από το διευθυντή φωτογραφίας Τσέκο Βαρέζε (“The 33”), τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνογράφο Πολ Ντ. Όστερμπέρι (“The Shape of Water”), τον μοντέρ Τζέισον Μπάλαντάιν (“IT,” “Mad Max: Fury Road”) και τον υποψήφιο για Όσκαρ σχεδιαστή κοστουμιών Λουίς Σεκίρα (“The Shape of Water,” “Mama”).


Οδός Εμπόρων