Vekrakos
Spartorama | 1η Ημερίδα Χειρουργικής στη Σπάρτη

1η Ημερίδα Χειρουργικής στη Σπάρτη

Spartorama 17/09/2019 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Υγεία
1η Ημερίδα Χειρουργικής στη Σπάρτη
Η θεματολογία της ημερίδας απευθύνεται τόσο στους ιατρούς και συνολικά στους επαγγελματίες υγείας όσο και στο ευρύ κοινό
Οδός Εμπόρων

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την  «1η Ημερίδα Χειρουργικής στη Σπάρτη» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/9/2019 στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Συνδιοργανώνεται από την Α’ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική Ε.Κ.Π.Α., Γ.Ν.Α. “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ΄΄ και την Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Σπάρτης.

Η θεματολογία της ημερίδας απευθύνεται τόσο στους συναδέλφους ιατρούς και συνολικά στους επαγγελματίες υγείας όσο και στο ευρύ κοινό.

Αποτελείται από δύο ενότητες:

  • Η πρωινή στόχο έχει την ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση επαγγελματιών υγείας σχετικά με την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.
  • Η απογευματινή απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας αλλά κυρίως στο ευρύ κοινό με σκοπό την ενημέρωση για την αιτιοπαθογένεια και την κλινική προσέγγιση (πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία) του καρκίνου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια διοργάνωσης της ημερίδας, αλλά κυρίως τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και συνδιοργανωτές, Καθηγητές της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, οι οποίοι μας τιμούν με την παρουσία και τη συμβολή τους.

Μετά τιμής,

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής,

Σωτήριος Σωτηριανάκος

Δ|ντης Χειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου Σπάρτης






  



Οδός Εμπόρων