Vekrakos
Spartorama | «Beach Volley Oitylo 2019», τον Σεπτέμβριο, στην κεντρική πλατεία Οιτύλου

«Beach Volley Oitylo 2019», τον Σεπτέμβριο, στην κεντρική πλατεία Οιτύλου - video

Spartorama 28/08/2019 Εκτύπωση Αθλητισμός
«Beach Volley Oitylo 2019», τον Σεπτέμβριο, στην κεντρική πλατεία Οιτύλου
Οργανώνουν: iBeach Volleyball Club, δήμος Ανατολικής Μάνης και σύνδεσμος των εν Αθήναις Οιτυλιωτών
Οδός Εμπόρων

Μια πρωτοποριακή διοργάνωση που φιλοδοξεί να αποτελέσει θεσμό, οργανώνει το iBeach Volleyball Club σε συνεργασία με τον δήμο Ανατολικής Μάνης, τον σύνδεσμο των εν Αθήναις Οιτυλιωτών, και με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Συγκεκριμένα στις 14-15 Σεπτεμβρίου οι παραπάνω φορείς συνεργάζονται δημιουργώντας το Oitylo King of the Court στην κεντρική πλατεία του πανέμορφου Οίτυλου.

Το King of the Court είναι μια νέα μορφή διοργάνωσης που ξεκίνησε ως προπονητικό παιχνίδι και πλέον έχει γίνει θεσμός επισημοποιώντας την συνεργασία της FIVB με την AVP δημιουργώντας ένα νέο σιρκουί από πέρσι. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε για το παιχνίδι στο www.kingofthecourt.com. Τόσο η μορφή του τουρνουά όσο και το σύστημα αγώνων που θα ακολουθηθεί είναι πιστοποιημένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Ταυτόχρονα, η χώρα μας θα είναι η πρώτη που εντάσσει μια διοργάνωση της κατηγορίας αυτής στο επίσημο καλεντάρι των διοργανώσεων του αθλήματος, διευρύνοντας έτσι την αγωνιστική περίοδο αλλά και ακολουθώντας από κοντά τις διεθνείς εξελίξεις στο beach volley.

H διοργάνωση θα περιλαμβάνει κατηγορίες ανδρών και γυναικών, ενώ η προκήρυξη και οι κανονισμοί θα αναρτηθούν σύντομα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ..

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε υψόμετρο, με το χωριό να είναι σε θέση με μοναδική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο και μια αθλητική εγκατάσταση θα στηθεί στην κεντρική πλατεία. Το Οίτυλο είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις της Μάνης. Χαρακτηριστικό της περιοχής του Οιτύλου είναι οι παραδοσιακοί πύργοι με μεγάλη ιστορία και η ξεχωριστή Μανιάτικη αρχιτεκτονική. Το Οίτυλο έχει μεγάλη εμπειρία σε διοργανώσεις και φεστιβάλ με την τοπική κοινωνία να έχει μεγάλη εθελοντική δράση και τον σύνδεσμο των εν Αθήναις Οιτυλιωτών να είναι ιδιαιτέρως δραστήριος.

Εκτός της διοργάνωσης του King of the Court, το iBeach Volleyball Club και ο σύνδεσμος των εν Αθήναις Οιτυλιωτών θα πραγματοποιήσουν δράσεις και happenings ως side events του τουρνουά ενώ η συνεργασία αναμένεται να διευρυνθεί και με μεγάλη διοργάνωση το 2020.

Περισσότερες πληροφορίες στα hashtags #ibeachoitylo και #kingofthecourt, στις σελίδες Facebook iBeach Volleyball Club και instagram @iBeach.gr





  



Οδός Εμπόρων