Vekrakos
Spartorama | Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης: Οι Εκδηλώσεις της 5ης «Λευκής Νύχτας 2019»

Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης: Οι Εκδηλώσεις της 5ης «Λευκής Νύχτας 2019»

Spartorama 19/08/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις
Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης: Οι Εκδηλώσεις της 5ης «Λευκής Νύχτας 2019»
Την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019
Οδός Εμπόρων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης σε  συνεργασία με το  Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος  του Δήμου Σπάρτης και στα πλαίσια των εκδηλώσεων του καλοκαιριού διοργανώνει την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 την 5η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ».

Η Λευκή Νύχτα στην πόλη μας είναι ένας θεσμός που εγκαινιάστηκε το 2015 με μεγάλη επιτυχία προσελκύοντας μεγάλο αριθμό ντόπιων αλλά και ξένων επισκεπτών.

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει στις 9:00 μ.μ.

Η φετινή διοργάνωση θα εμπλουτιστεί με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα από διάφορα  events. Xορούς από καλλιτέχνες της Σπάρτης,  των Μολάων, του Γυθείου, την Αθήνα κτλ. οι οποίοι θα επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες  σε λάτιν και ελληνικούς χορούς με την συνεργασία της κας Αγγελικής Λάσκαρη – Κερασιώτη. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από γνωστό μουσικό παραγωγό. Την δημοσιογραφική επιμέλεια και παρουσίαση για το συγκεκριμένο event έχει η δημοσιογράφος του Alpha κ. Κάλλια Καστάνη με συμπαρουσιαστή τον κ. Γιάννη Παπαστράτη. Οι επαγγελματίες χορευτές και σύλλογοι που θα πάρουν μέρος στα χορευτικά είναι:

  • Dame la mano
  • Μηνακάκης Κωνσταντίνος (Ευεξία – fitnessand body art)
  • Σταμούλη Δήμητρα (jumba instructor)
  • Καρύδης Δήμος (Danza explosion – Μολάοι)
  • Κυριακόπουλος Γεώργιος (dancer popping locking)
  • Διακάτου Ερατώ (vibe dance and fitness studio) Γύθειο
  • Μπουτεράκος Νεκτάριος (Σύλλογος Αλητέχνες) Γύθειο
  • Γιαννουλέας Παναγιώτης (international latin – salsa) Power House και
  • Βαρυμπομπιώτη Μαριάντζελα (χορογράφος, Bioenergeia, Power House)

Την βραδιά αυτή θα πλαισιώσει η  γνωστή  Σχολή της πόλης μας  «Τυρταίος» με την καθοδήγηση του εξαιρετικού μουσικού κου Πανάγου Τσαούση.    

Επίσης και ο κος Σχίζας Μαρίνος μουσικός παραγωγός θα παρουσιάσει ένα χαρούμενο μουσικό πρόγραμμα δίνοντας μια εύθυμη νότα χαράς και διασκέδασης στην πόλη μας. Θα γίνει και παρουσίαση τοπικών προϊόντων (λάδι, μέλι, ελιές, χυλοπίτες κτλ) που θα έχουν την ευκαιρία όλοι οι επισκέπτες να δοκιμάσουν και να αγοράσουν. Η γνωστή επιχείρηση οινοποιείο Θεοδωρακάκος θα προσφέρει δωρεάν κρασί κατά τη διάρκεια των καλλιτεχνικών events.

Η χορευτική σκηνή θα στηθεί στη συμβολή των οδών Λυκούργου και Αγησιλάου γωνία, η μουσική σχολή «Τυρταίος» θα στηθεί στην Κων/νου Παλαιολόγου στο ύψος της Τράπεζας Πειραιώς ο μουσικός παραγωγός Σχίζας Μαρίνος θα εμπλουτίσει με την όμορφη μουσική του την Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στο ύψος της Κουμανταρείου Πινακοθήκης. Τα τοπικά προϊόντα θα παρουσιαστούν σε κεντρικό σημείο της Παλαιολόγου.

Τα εμπορικά καταστήματα της Σπάρτης θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες προσφέροντας τα εμπορεύματά τους  σε ιδιαίτερα δελεαστικές  τιμές.

Οι κεντρικοί οδοί θα είναι πεζοδρομημένοι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και των επισκεπτών μας, προκειμένου να αναπτυχθούν και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της βραδιάς αυτής.

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στα μέλη του Συλλόγου μας και στους επαγγελματίες της πόλης για τη συγκεκριμένη βραδιά σχετικά με την απασχόληση των  εργαζομένων η οποία πρέπει να πληρεί ακριβώς τις διατάξεις και τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να φωταγωγήσουν τα καταστήματά τους σε περίπτωση που παραμείνουν κλειστά τη βραδιά της Λευκής Νύχτας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης προσκαλεί όλους τους Λάκωνες και τους επισκέπτες του νομού μας την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 σε μια βραδιά για έξυπνες αγορές, διασκέδαση, μουσικοχορευτικά δρώμενα και  άλλες εκπλήξεις.

 

ΤΟ Δ.Σ

ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ


Οδός Εμπόρων