Vekrakos
Spartorama | Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης: Πρόσκληση στους ομογενείς μας

Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης: Πρόσκληση στους ομογενείς μας

Spartorama 13/08/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Εκκλησία
Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης: Πρόσκληση στους ομογενείς μας
Περιμένουμε τους αγαπημένους μας ομογενείς που θα ευρίσκονται στη Λακωνία την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 και ώρα 7:30 το απόγευμα...
Οδός Εμπόρων

Οι αγαπημένοι μας ομογενείς, που ζουν και προοδεύουν σ’ όλης της γης τα μήκη και τα πλάτη, ανταποκρίνονται με συγκινητική προθυμία στην έκκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου για συμπαράσταση και βοήθεια οικονομική, προκειμένου τα ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας να συνεχίσουν την προσφορά τους στους γέροντες και τους ανήμπορους αδελφούς μας. 

Όπως είναι γνωστό, κάθε Καλοκαίρι έρχονται πολλοί ομογενείς μας στην Ελλάδα και στη Λακωνία μας. Με την ευκαιρία αυτή, εκτός από τις γραπτές ευχαριστίες μας και τη συνημμένη σχετική απόδειξη προς όσους μας έστειλαν χρήματα καθώς και από τα ευχαριστήρια δημοσιεύματα δια των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων, επιθυμούμε να πούμε, για μία ακόμη φορά σε ειδική εκδήλωση, και προσωπικά το μεγάλο «ευχαριστώ» μας χωριστά στον καθένα που θα επισκεφθεί τη Λακωνία. 

Έτσι περιμένουμε τους αγαπημένους μας ομογενείς που θα ευρίσκονται στη Λακωνία την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 και ώρα 7.30 το απόγευμα, στον αύλειο χώρο του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης, προκειμένου να τους προσφέρουμε ένα κέρασμα και να τους ψυχαγωγήσουμε για μία ώρα με ευχάριστη μουσική. 

Η πρόσκληση ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους ομογενείς της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας και τις οικογένειές τους, καθώς και για τους εκπροσώπους ομογενειακών Συλλόγων και Σωματείων. 

Η πρόσκληση αυτή, επειδή δε γνωρίζουμε ποιοι θα ευρίσκονται στη Λακωνία, θα ανακοινωθεί από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και από τον εφημέριο της κάθε Ενορίας. Παρακαλούμε και κάθε μόνιμο κάτοικο της περιοχής μας να ενημερώνει κάθε επισκέπτη ομογενή μας. 

Αγαπητοί μας Ομογενείς, 

Σας περιμένουμε όλους την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019, στις 7.30 το απόγευμα στον αύλειο χώρο του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης, για να σας πούμε και από κοντά το μεγάλο «ευχαριστώ» μας για την έμπρακτη αγάπη σας.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ


immspartis.gr


Οδός Εμπόρων