Vekrakos
Spartorama | Δήμος Σπάρτης: Υιοθετήστε ένα αδέσποτο, θα σας χρωστά ευγνωμοσύνη σ΄ όλη του τη ζωή

Δήμος Σπάρτης: Υιοθετήστε ένα αδέσποτο, θα σας χρωστά ευγνωμοσύνη σ΄ όλη του τη ζωή

Spartorama 18/07/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία
Δήμος Σπάρτης: Υιοθετήστε ένα αδέσποτο, θα σας χρωστά ευγνωμοσύνη σ΄ όλη του τη ζωή
Το αναγνωρίζει και σας το δείχνει!
Οδός Εμπόρων

Ο Δήμος Σπάρτης, απευθύνει μήνυμα στα φιλόζωα αισθήματα των συμπολιτών μας, κάλεσμα για έμπρακτη έκφραση αγάπης και συμπόνιας προς τα εγκαταλελειμμένα ζώα συντροφιάς-σκύλους που φιλοξενούνται από το Δήμο και διατίθενται για υιοθεσία. 

Ο Δήμος μας έχει περισυλλέξει και φιλοξενεί αρκετά αδέσποτα σκυλιά, που έχουν δεχθεί τις απαραίτητες κτηνιατρικές φροντίδες. Είναι εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, στειρωμένα και διαθέτουν ηλεκτρονική ταυτότητα. Το μόνο που περιμένουν και ονειρεύονται είναι η μέρα που κάποιος θα τα διαλέξει και θα γνωρίσουν το χάδι, το παιχνίδι και τη φροντίδα ενός παντοτινού σπιτικού. 

Ο πλέον ενδεδειγμένος και μακράν ο καλλίτερος τρόπος ευζωίας είναι η υιοθεσία του ζώου και η διαμονή σε ένα φιλικό-οικείο περιβάλλον. 

Το ζώο που από αδέσποτο γίνεται δεσποζόμενο, έχει το ένστικτο να το αναγνωρίζει δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του. Μεγάλη θα πρέπει να είναι η ικανοποίηση για εκείνον που υιοθετεί ένα αδέσποτο σκυλάκι, ξέροντας ότι του προσφέρει τη δια βίου στοργή και ένα «δικό του σπίτι», με ανθρώπους που θα το προσέχουν. 

Γι’ αυτό, δώστε και σεις μια ευκαιρία ζωής σε ένα αδέσποτο ζώο, κι ας μην είναι καθαρόαιμης ράτσας. 

Όσοι εκ των συμπολιτών θέλουν να βοηθήσουν τα ζώα και να προσφέρουν ως δημότες σε ένα μεγάλο πρόβλημα, ας προχωρήσουν στην υιοθεσία ενός σκύλου. Ο σκύλος είναι ένας πραγματικός φίλος. 

Οι υποψήφιοι ανάδοχοι μπορούν να επιλέξουν το ζώο που θα τους κρατήσει συντροφιά από τη λίστα που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου. 

Επικοινωνία καθημερινά εργάσιμες ημέρες και ώρες: 

  • με το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης στα τηλέφωνα: 2731361132 και 2731361127 ή
  • με τον συνεργαζόμενο με το Δήμο κτηνίατρο στο τηλέφωνο: 2731082003


Οδός Εμπόρων