Vekrakos
Spartorama | Σοβαρό ατύχημα για τον Αμερικανό πρέσβη με το ποδήλατο στην Αρεόπολη

Σοβαρό ατύχημα για τον Αμερικανό πρέσβη με το ποδήλατο στην Αρεόπολη

Spartorama 07/07/2019 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία
Σοβαρό ατύχημα για τον Αμερικανό πρέσβη με το ποδήλατο στην Αρεόπολη
Έσπασε τα δύο του πόδια
Οδός Εμπόρων

Δυσάρεστη ήταν η εκδρομή στην Αρεόπολη της Μάνης για τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, καθώς είχε ένα ατύχημα την ώρα που έκανε ποδήλατο και υπέστη κατάγματα. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τζέφρι Πάιτ υπέστη κατάγματα στα δυο του πόδια. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι έσπασε το γοφό του. 

Στο σημείο του ατυχήματος σήμανε συναγερμός και προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες στον κύριο Πάιατ. Στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στην Αθήνα. Περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα που είχε ο Αμερικανός πρέσβης δεν έχουν γίνει γνωστές.

Τι έγραψε ο Αμερικανός πρέσβης στο twitter για το ατύχημα 

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο Τζέφρι Πάιατ έκανε γνωστό τον τραυματισμό του, μετά το ατύχημα που είχε με το ποδήλατο. Ευχαρίστησε το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αερόπολης, καθώς και όλους τους φίλους του που τον κάλεσαν για να του πουν «περαστικά»! 

Συγκεκριμένα έγραψε

"A big thank you to Areopoli health center staff for excellent care I received after my recent cycling accident in Mani & thank you to all my Greek friends who called to say perastika. I’m unhappy it cut my trip short but look forward to returning to Athens on my road to recovery".

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αμερικανό πρέσβη πριν από λίγο, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος τού ευχήθηκε καλή ανάρρωση.

iefimerida.gr


Οδός Εμπόρων