Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/1864/

Spartorama - Print | Επτά (7) θέσεις εργασίας στην Σπάρτη (2 μήνες)

Επτά (7) θέσεις εργασίας στην Σπάρτη (2 μήνες)

Επτά (7) θέσεις εργασίας στην Σπάρτη (2 μήνες)
Για την αντιμετώπιση επειγουσών, εποχικών και εκτάκτων αναγκών κατά τη θερινή περίοδο έτους 2016, στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας που εδρεύει στη Σπάρτη του Νομού Λακωνίας
Οδός Εμπόρων

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, συνολικά επτά (7) ατόμων, για την αντιμετώπιση επειγουσών, εποχικών και εκτάκτων αναγκών κατά τη θερινή περίοδο έτους 2016, στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας που εδρεύει στη Σπάρτη του Νομού Λακωνίας

Αριθμός ατόμων 

  • ΔΕ Χειρ Μηχα­νημάτων Έργου 2 μήνες, 1 Θέση 
  • ΔΕ Οδηγών 2 μήνες, 2 Θέσεις
  • ΥΕ Εργατών 2 μήνες, 4 Θέσεις

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλουν, αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στη Γραμματεία της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της ΠΕ Λακωνίας, η οποία βρίσκεται στη Σπάρτη, στον 1° όροφο του Διοικητηρίου, 2° χλμ Ε.Ο Σπάρτης -Γυθείου.

Πληροφορίες: Ελένη Αραχωβίτη-Παναγιωτίτσα Ανδρεάκου (τηλ.: 2731363188-190).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι (05) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά ) και αρχίζει από την επομένη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο κατάστημα της υπηρεσίας μας. Επισήμανση: Κάθε ενδιαφερόμενος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του ενδιαφερόμενου από την πρόσληψη του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν έντυπα των αιτήσεων από τη Γραμματεία και το Τμήμα Προσωπικού & Μισθοδοσίας της Δ/νσης Διοικητικού -Οικονομικού της Π.Ε Λακωνίας.