Vekrakos
Spartorama | ΚΙΝΑΛ: Εντυπωσιακή προεκλογική εκδήλωση την Δευτέρα στη Σπάρτη

ΚΙΝΑΛ: Εντυπωσιακή προεκλογική εκδήλωση την Δευτέρα στη Σπάρτη

Spartorama 02/07/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Λακωνία Πολιτική
ΚΙΝΑΛ: Εντυπωσιακή προεκλογική εκδήλωση την Δευτέρα στη Σπάρτη
Γρηγοράκος: «Αξιώνουμε, χωρίς ντροπή, να κοιτάζουμε στα μάτια τους πολίτες. Η Ελλάδα των πολλών ικανοποιημένων ανθρώπων ήταν δική μας δουλειά, των δικών μας κυβερνήσεων»
Οδός Εμπόρων

Εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό, δυναμική και με σαφές μήνυμα για τη νικηφόρα μάχη παραμονής της έδρας στη Λακωνία ήταν η προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1η Ιουλίου 2019 στις 8:30 το βράδυ στο Εκλογικό Κέντρο του Κινήματος Αλλαγής στη Σπάρτη. Με την παρουσία συμπατριωτών μας από κάθε γωνιά της Λακωνίας που έγιναν μια μεγάλη αγκαλιά για τους κεντρικούς ομιλητές κ. Ανδρέα Λοβέρδο, υποψήφιο Βουλευτή Β΄ Αθηνών και πρώην Υπουργό και κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο, Υποψήφιο Βουλευτή Λακωνίας και πρώην Υπουργό, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ανοιχτών συγκεντρώσεων στο νομό μας.

Κατά την έναρξη της μεγαλειώδους για τα προεκλογικά δεδομένα της Σπάρτης συγκέντρωσης, απευθύνθηκαν στους παρευρισκόμενους: η υποψήφια Ευρωβουλευτής κ. Αίγλη Ζαφειράκου και οι υποψήφιοι βουλευτές: κ. Γεωργία Κακκάβα, κ. Βάσω Μανάκου, κ. Γιώργος Μουζόπουλος και κ. Νίκος Σπανάκος.

Στην ομιλία του ο κ. Γρηγοράκος εστίασε στους σημαντικούς σταθμούς της διαχρονικής σχέσης του με τους Λάκωνες και στη δυναμική που έχει αναπτύξει το ΚΙΝΑΛ ενόψει της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης. «Με τον Ανδρέα έχουμε ένα κοινό: υποστηρίζουμε και οι δύο με πάθος και με ένταση τις θέσεις και τις προτάσεις μας. Αγωνιζόμαστε για την ανασύνθεση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης γνωρίζοντας ότι η παρένθεση της κρίσης που αντιμετώπισε μπορεί να κλείσει αν εμείς παραμείνουμε σταθερά προσανατολισμένοι στις αρχές και στις αξίες μας», τόνισε. Με έμφαση δε υποστήριξε ότι «οι σκευωροί συριζαίοι αλλά και νεοκαραμανλικοί θα λογοδοτήσουν για τις γκεμπελίστικες αθλιότητες τους».

Με χειμαρρώδη αλλά και συναισθηματικό λόγο ο κ. Γρηγοράκος κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη και τη Ν.Δ. του νομού να δώσουν σαφείς και συγκεκριμένες απαντήσεις στα «θα» των προεκλογικών τους εξαγγελιών και να ενημερώσουν για το «πώς» θα επιλυθούν τα τοπικά μας προβλήματα. Παράλληλα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον κ. Τσίπρα και στους συνεργάτες του για την ασυνέπεια και τον ψευδή λόγο τους που οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα μας στα βράχια. «Εμείς είμαστε η κεντροαριστερά της ηθικής που έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και τις αξίες του. Προτάσσουμε τα προβλήματα της χώρας και όχι του χώρου», σημείωσε ο κ. Γρηγοράκος και κατέληξε απευθύνοντας κάλεσμα «για να δοθεί μάχη πόρτα - πόρτα, ώστε να είμαστε δεύτερη δύναμη στη Λακωνία».

Παίρνοντας το λόγο ο έμπειρος πολιτικός κ. Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε στον καθαρό προεκλογικό αγώνα και στην αυτονομία του ΚΙΝΑΛ λέγοντας «εμείς δεν είμαστε δεκανίκι κανενός», στις «σκευωρίες με στόχο την πολιτική δολοφονία των αντιπάλων» και χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «εκπρόσωπο των ολίγων». Επεσήμανε ότι οι κρίσεις που δημιουργήθηκαν από την παράταξη Καραμανλή και τον θίασο της απερχόμενης κυβέρνησης οδήγησαν τους πολίτες σε εξαθλίωση και αγανάκτηση.

«Αξιώνουμε, χωρίς ντροπή, να κοιτάζουμε στα μάτια τους πολίτες. Η Ελλάδα των πολλών ικανοποιημένων ανθρώπων ήταν δική μας δουλειά, των δικών μας κυβερνήσεων», τόνισε ο πρώην Υπουργός και πρόσθεσε «γι’ αυτό λέμε στη Ν.Δ. : λιγότερα μαθήματα σε εμάς». Ο κ. Λοβέρδος ανέφερε επίσης ότι στις 7 Ιουλίου «πρέπει ο πολιτικός χώρος των ολίγων να τιμωρηθεί και να αναδειχθεί η πεποίθησή μας και η πίστη μας ότι είμαστε με τη Δημοκρατία της διαφάνειας και της διαύγειας και ότι είμαστε αντίπαλοι των οπαδών και των κατασκευαστών της Δημοκρατίας της νύχτας».

Ο παλμός των πολιτών –κατά γενική ομολογία- ήταν ασταμάτητος και δεν άφησε καμία αμφισβήτηση για τη θετική ανταπόκριση στην παρότρυνση των ομιλητών να εμπιστευθούν και να ενισχύσουν ένα γνήσιο και αξιοπρεπές κόμμα που προσφέρει σταθερότητα.







  



Οδός Εμπόρων